Categorii
Arhiva Prezentari

Cadou de week-end

cadou-de-weekend-imageIată că este vineri iar eu vreau să felicit pe toată lumea că a dus la capăt încă o săptămână în care au muncit, au dormit, au trăit, au râs, au plâns, au luptat pentru ai lor, au trecut peste grele. Mă pot bucura că, deși nu toate planurile s-au împlinit, am avut o săptămână plină și de efect.

Venind sfâșitul de săptămână îți fac cadou o prezentare primită cu ceva vreme în urmă, dar care este actuală în orice epocă ai trăi. Cele 13 sfaturi de viață mi-au arătat lucrurile într-o lumină nouă și nu pot decât să felicit creatorul prezentării (nu sunt eu acela). Îmi place sfatul 7: „Poate că pentru lume tu ești doar o persoană, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume.” Enjoy a nice week-end.

Descarcă 13 sfaturi de viața pentru inimioara ta!!!


Un răspuns la “Cadou de week-end”

[…] Cadou de week-end Fri Oct 08, 2010 11:08 am Iată că este vineri iar eu vreau să felicit pe toată lumea că a dus la capăt încă o săptămână în care au muncit, au dormit, au trăit, au râs, au plâns, au luptat pentru ai lor, au trecut peste grele. Mă pot bucura că, deși nu toate planurile s-au împlinit, am avut o săptămână […] […]