Categorii
Arhiva Prezentari

Momentul perfect

momentul-perfect-tehnologie-optimismO vorbă spune că dacă aștepți momentul perfect atunci altineva ți-o va lua înainte și va profita de șansă. Se întâmplă adesea că momentul perfect este chiar acum, când poți face ceva. Când ții foarte mult la o idee cel mai bine este să o aplici acum, dar asta nu inseamnă că nu trebuie să îți faci temele.

De cele mai multe ori, dacă lupți pentru ceva atunci șansa „perfectă” îți va iesi în cale. Se pune problema: vei avea ochi să o vezi sau vei fi prea ocupat cu grijile? Urâtă e biologia atunci când nu vezi pădurea din cauza copacilor.

Descarcă prezentarea Momentul-perfect


3 răspunsuri la “Momentul perfect”

Momentul perfect poate e perfect pentru ca e moment si pentru ca fericirea nu dureaza mult…
Asta ar fi o explicatie logica la ideea de perfectiune sincronizata si comprimata in timp.
Partea a doua e una spirituala intru totul care ne imprima doza de optimism si de energie zilnice..o hrana psihica pe care nu o mancam si mai degraba ne-o injectam (cu patosul unui post de blog captivant)..:d

Imi place ideea de injectare, si nu ma refer aici la masini :). Mersi de vizita. Daca fericirea ar fi stare continua atunci nu ar mai fi fericire pentru ca: 1. ar trebui sa cresca in intensitate ca sa conteze sau 2. ai avea nevoie sa o compari cu o perioada mai proasta. sunt totusi optimist, :D, pentru ca avem dretul de a o cauta.

[…] Momentul perfect Thu Sep 30, 2010 10:34 am O vorbă spune că dacă aștepți momentul perfect atunci altineva ți-o va lua înainte și va profita de șansă. Se întâmplă adesea că momentul perfect este chiar acum, când poți face ceva. Când ții foarte mult la o idee cel mai bine este să o aplici acum, dar asta nu inseamnă că nu trebuie să […] […]