Categorii
Arhiva Optimism

Filme stop-motion de toată frumusețea

stop-motion-tehnologie-optimismSunt sigur că mulți dintre internauți s-au întâlnit cu genul acesta de filmare. Pur și simplu filmezi pentru un interval scurt de timp, oprești filmarea, schimbi poziția elementeleor și apoi filmezi din nou. Și faci asta până ți se face rău. Abia atunci îți dai seama că ai făcut o treabă bună.

Inboxul meu e ca o cutie cu cadouri. Abia aștept dimineața să văd ce a mai aterizat acolo. Când găsesc ceva interesant salvez în calculator și public câte un articol atunci când se strâng suficiente bunătățuri.

Primul film este o reclamă la blugi (sau jeanși, cum vrei să le zici) și îl arată pe un bărbat plimbându-se în toată America. E interesant cum au reușit să facă îmbinarea secvențelor încât să iți creeze iluzia unei deplasări anormal de rapide. Via [Geeksaresexy.net].

Următorul film o prezintă pe Maori în războiul ei cu creioanele din casă. Uimitor cât de fluidă este acțiunea. Via [b3ta.com].

Al treilea film este un omagiu adus jocului Pac-Man. Jocul a fost un adevărat hit la vremea lui. E cineva care nu a jucat acest joc? Ar trebui. Face parte din istoria jocurilor moderne, la fel ca Super Mario. Ce vremuri. Oare câți dintre noi avem răbdare să facem asenea minunății de filme? Via [walyou.com].


7 răspunsuri la “Filme stop-motion de toată frumusețea”

PAC-MAN SI SUPER-MARIO… WAW, CE VREMURI,CE AMINTIRI!!!
MINUNATUL JOC „TERMINATOR” CU DISCHETE SI SUCCESORUL LUI „SEGA” (ASTA AVEA SI TASTATURA).

Eheee, se vede ca stii cum era in vremurile vechi. Ce viata, nene.

As vrea sa incerc si eu. Dar mai inainte trebuie sa imi iau o camera 😛

Pacat ca la primul film nu au tinut cont de numar de frameuri / secunda recomandat pentru video. Miscarile tipului ar fi trebuit sa fie naturale, dar raman in urma.

Da, aici ai perfecta dreptate. 30fps ar fi fost bune, dar la 60 ar fi iesit ceva mai fluid. Totusi ar fi putut face mai intai filmarea si apoi sa il puna pe el deasupra imaginilor.