Categorii
Arhiva Optimism

Interactiv la superlativ

interactiv-la-superlativ-tehnologie-optimismÎmi plac aplicațiile interactive, paginile de web care mă implică în activități și îmi place YouTube interactiv. Folosind adnotări în filmele tale poți transforma un film de-al tău într-o aventură de toată frumusețea.

Începem cu ceva ușor și frumos de altfel. Dedicat băieților. Ideea este să îmbraci una dintre fete în hainele care crezi că i-ar veni cel mai bine. Este, de fapt, o reclamă foarte inteligentă făcută pentru un magazin de haine. Și nu, fetele nu sunt goale, oricăt de departe ți se duce mintea, perversule.

http://www.youtube.com/watch?v=dXcBjeoRqFY

Trecem acum la ceva dedicat fetelor. În filmul acesta interactiv poți alege care dintre cei doi sportivi să treacă peste obstacolele de care dă în cale. Și da, fetelor, aveți voie să opriți filmul și să admirați abdomenul băieților. În film, Damien Walters și Livewire.

Știu că multora le place acțiunea așa că am ales și un film interactiv cu ceva tensiune în el. În principiu trebuie să faci în așa fel încât cei trei prieteni să ajungă la petrecerea șefului lor. Trebuie să ajungă vii. Asta depinde de deciziile pe care le iei. Via [howtogeek.com].

Iar la final am lăsat crema de pe tort. Vă plac vampirii? Prea sunt ei frumoși. În schimb îți propun o aventură printe morți-vii: zombie. Nu ai nimic atlceva de făcut decăt să livrezi o pizza. Și să faci în așa fel încât personajul principal să și supraviețuiască în fața a valuri de morți. Sau morți-vii… Ce-or fi. Cum ți se par aceste filme? Dă cu părerea și lasă-i și pe alții să afle ce gândești. Simply enjoy your last day.

_


7 răspunsuri la “Interactiv la superlativ”

Stiu, stiu, oricum nu ma incumetam sa bag chestii desucheate pe blog. Prefer sa fie mai aerisit. Sunt altii care au chestii siropoase. :))

L-am vazut si am lasat un comentariu. E fain topul tau. Ma bucura ca ii determin pe vizitatorii mei la actiune. Bravos pentru articol.

Da, sunt foarte la moda videoclipurile interactive. Posibil ca in viitor sa avem si filme carora sa le decidem noi finalul? hmmm interesant

Da, este o idee interesanta. Ca la jocurile moderne unde tu poti decide finalul. Chiar ca as vrea sa vad un film din asta.

[…] Interactiv la superlativ Mon Sep 27, 2010 20:51 pm Îmi plac aplicațiile interactive, paginile de web care mă implică în activități și îmi place YouTube interactiv. Folosind adnotări în filmele tale poți transforma un film de-al tău într-o aventură de toată frumusețea. Începem cu ceva ușor și frumos de altfel. Dedicat băieților. Ideea este să îmbraci una dintre fete în hainele care crezi că […] […]