Categorii
Arhiva Optimism

Postere cu ADN-ul tău

predesigned-postere-dna-tehnologie-si-optimismÎn seara asta am vrut să mai pun pe blog încă o prezentare, dar se pare că problemele de la Facebook s-au mutat pe Slideshare. Așa e, Slideshare nu vrea să colaboreze în nici un fel în seara asta. Dar nu-i nimic. Am primit de la Thrillist.com o idee genială pentru postere.

Cei de la Yonder biology s-au gândit că purtăm în noi o sursă incredibilă de creație, imaginație și informație. Și nu e vorba de mintea noastră, ci e vorba de ADN-ul nostru. Așa că dacă vrei să ai un poster care arată bine și care zice totul despre tine îți faci analiza codului tău genetic și alegi diferitele formate în care să îți fie făcute posterele.

Iată câteva exemple de postere pe care le-au făcut ei:
Americana-dna-poster

Futurama-dna-poster

Superhero-dna-poster

Filmul de prezentare și tot felul de informații importante le găsești dând clic pe imaginea de mai jos:
thrillist-movie-tehnologie-adn

Mi-aș face și eu unul, dar ce-i drept e puțin cam scump, pe la 150 de dolari cel mai ieftin. Ce părere ai despre ideea celor de la Yonder?

_


5 răspunsuri la “Postere cu ADN-ul tău”

Mie mi-ar plăcea mai degrabă să aflu chestii interesante despre ADN-ul meu, ( că nu e uman, de exemplu, ar fi o chestie mișto ) decât să am un poster cu el, deeeșiiiii nu e rea ideea. 😀

Da, e ineteresant ca s-a gandit cineva la asta, in primul rand. Despre ce anume zice ADN-ul, e multa poveste. Apropos, stiai ca unele firme, prin descoperirea a tot felul de substante din corpul uman, au patent pe 20% din substantele corpului nostru? Adica, daca apare vreun guvern bolnav ar putea egala descoperirea acelor subtante, ca insulina, cu substantele insele. Rezultatul – un dezatru total.