Categorii
Arhiva Prezentari

Poze fenomenale

poze-fenomenale-tehnologieIeri nu am putut încadra prezentarea în articol pentru că Slideshare nu mă vroia. Azi s-a rezolvat treaba. Pozele pe care le vei vedea te vor pune pe gânduri.

Pur și simplu cei care le-au făcut sunt niște genii pentru mine. Îți trebuie talent și muncă multă să prinzi exact acel ceva din jurul tău care să-i lase pe oameni pur și simplu cu gura căscată.

Este necesară și muncă pentru că uneori trebuie să facă o sută și ceva de poze din care să poată alege măcar una care este fenomenală la propriu. Acești fotografi sunt o specie cu care trebuie să ne măndrim pentru că uneori „o poză face cât o mie de cuvinte” și poate chiar să surprindă și să transmită trăiri și sentimente. Be amazed.

Descarcă prezentarea Poze fenomenale.
_


Un răspuns la “Poze fenomenale”

[…] Poze fenomenale Sat Sep 25, 2010 11:30 am Ieri nu am putut încadra prezentarea în articol pentru că Slideshare nu mă vroia. Azi s-a rezolvat treaba. Pozele pe care le vei vedea te vor pune pe gânduri. Pur și simplu cei care le-au făcut sunt niște genii pentru mine. Îți trebuie talent și muncă multă să prinzi exact acel ceva din jurul tău […] […]