Categorii
Arhiva Infografice

Mesaje text și diplome online – infografice

Ce bine e că unii oameni se străduiesc să facă tot felul de grafice pentru ca noi să putem înțelege ce vor să zică statisticile. Ce-i drept, eu nu m-aș uita cu drag la statistici dacă nu ar fi reprezentate grafic. Ce să-i fac, acestea sunt parte a drogului meu vizual.

În primul infografic se vede că peste 1,4 milioane de accidente (din SUA) se datorează scrierii mesajelor în timpul șofatului. Ce faci atunci când, în timp ce scrii un mesaj, vezi că urmează să faci accident? Nimic mai simplu, scrii : „…vai, vine copacul spre mi… „. E o soluție ingenioasă, vă spun eu. Via [bannedontheweb.com].

Nimic nu îmi place mai mult decât un infografic făcut bine și care să fie util în vreun fel. În următorul poți vedea că cursurile on-line (cele acreditate desigur) îți pot fi de ajutor, dar e totuți mai bine să ai o diplomă obținută pe care tradițională. Asta, ca să fii sigur. Și dacă ai și diplomă on-line pe lângă cea obișnuită au atât mai bine. Urmărește ce zice infogaficul. Via [coolinfographics.com].
diplome-online-infografic- tehnologie

_