Categorii
Arhiva Optimism

La limita imposibilului

Să fii în pielea vreunuia dintre cei pe care îi vei vedea în clipul următor în mod sigur îți schimbă percepția despre viață și a doua șansă. Desigur că nimeni nu se așteaptă să ajungă în situații limită. Dar când se întâmplă și scapi întreg începi să îți aduci aminte de ce ești mulțumitor în viața asta.

De ce oare trebuie să ni se întâmple asemenea evenimente unora dintre noi ca să apreciem viața la valoarea ei? Sau, mai bine, de ce uităm să trăim și să apreciem ceea ce avem? Poate îmi raspunzi la secțiunea comentarii. Era să fiu lovit și eu de două ori în viața asta de mașini – o dată un accident și a doua oară mai mult sau mai puțin intenționat.

Korcsi Bacsi (a se citi Korcí Báci-rom. nenea Korcí), fost coleg de muncă de al lui taică-miu, destul de bătrân fiind, mi-a zis o vorbă pe care nu o pot uita: „frumusețea morții este că nu știi când vine”. Dacă am ști când vine moartea ce am face?… Așa că vă invit să urmăriți un filmuleț cu accidente care aproape că au fost fatale și să reflectăm împreună asupra lucrurilor impotante în viață. Don’t worry, be happy. Via BoingBoing.net
[UPDATE: 16.09.10] A trebuit să schimb filmulețul pentru că se pare că a fost scos de pe Youtube. Acesta păstrează tema de dicuție. Mulțumesc de anunț Senginho.

Și încă unul:


5 răspunsuri la “La limita imposibilului”

Si atunci cand vine, nu stii daca te ia si pe tine sau doar ti se arata

Acum m-am uitat. Mersi fain. Las ca o sa ma uit unde il mai gasesc.sigur cineva a facut o copie pe undeva si l-a postat pe YouTube.