Categorii
Arhiva Optimism

Don’t Go și Scatman Cat – animațiile de duminică

animatie-duminica-scatman-cat
Duminica este zi de relaxare!

Duminica o consider zi liberă, o zi de relaxare, cu toate că am același program ca în celelalte zile. Dacă săptămâna ar fi o alee prin pădure, ziua de duminică ar fi zona cea mai luminată de pe acea alee. Așa văd eu lucrurile.

Animațiile de azi sunt foarte simpatice și au ca protagoniști, ai ghicit, niște pisoi. Pisoii au mai fost vedete pe aici în urmă cu ceva timp și era vremea să le fac dreptate și să îi mai aduc în atenție.

Prima animație a fost realizată de Anima Istanbul și ne prezintă un amic rozaliu care se joacă de zor cu pisica. Nu prea am știut istoria lui până nu m-am uitat la finele filmului. De ce zic asta? Te vei convinge singur. Via [Kuriositas].

Don’t Go from anima istanbul on Vimeo.

Cine a auzit de melodia Scatman? Dacă nu, atunci trebuie să îl asculți. Este genial. Melodia aceasta am ascultat-o în copilărie (cam prin 1995) de nebun și nici acum, după mai bine de 15 ani nu mă plictisesc.

Animația a fost creată de Tokyo Plastic. Pisoiul din animația de mai jos este atât de haios când cântă un fragment de melodie încât nu poți să nu zâmbești. Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop.. 😀 Via [Kuriositas].

Kitteh Kitteh Scatman from tokyoplastic on Vimeo.