Categorii
Arhiva Prezentari

Cum arată sediul Google din Zurich

sediu-google-zurich-fotografii-interesant
Sediile de companii care au un design neconvențional stimulează creativitatea!

Nu avem ocazia prea des să vedem cum arată, din interior, o companie mare ca Google. Prezentarea de mai jos cuprinde câteva imagini cu sediul Google din Zurich și pot spune că aproape nu am crezut când am văzut prima oară imaginile.

Ce-i drept, dacă faci în așa fel încât muncitorii de elită să se simtă bine, atunci vei avea rezultate mult mai bune. Sunt foarte mulți oameni din lumea acesta nebună care ar vrea să aibă un birou așa cum au cei pe care îi vedea mai jos.

Cel mai mult îmi place faptul că au un fel de cocon, în care te închizi și îți vezi singur de treabă, dar și cantina geeky este cât se poate de plăcută.

Jeff Jarvis a scris chiar o carte foarte interesantă despre Google: What would Google do, în care explică multe dintre mecanismele în baza cărora funcționează Google și oferă o explicație care să lămurească, în parte, succesul incredibil de care se bucură această companie. Am auzit de această carte prima oară la una dintre emisiunile lui Leo Laporte, un foarte cunoscut tech-podcaster din SUA. Ai vrea să lucrezi la Google?

Dacă vrei să descarci prezentarea de mai sus atunci dă clic aici!

13 răspunsuri la “Cum arată sediul Google din Zurich”

Cam fantezist pentru un sediu, chiar și Google, așa că nu prea cred eu ce e în pozele alea. 😛
Dacă aș vrea să lucrez ? Poate că da, însă numai dacă aș ști programare, altfel nu ..

vreau sa lucrez si eu aici. Daca angajatoru meu mi-ar oferi 1% din ce ofera astia, as merge cu placere la lucru si nu m-ar deranja sa stau ore suplimentare 😀

Spera in continuare… :)) Adica, la Google ai mai multe sanse sa ajungi, dact sa iti faca ei sediul asa, acolo unde esti :)))

Tot e fain ȘD Sa ai atatea la dispozitie, nu ai mai pleca 😀

E distractie si mai si esti platit pentru asta. Dar asa sunt tratati doar cei mai cei 😀

In princiu se pare ca da. Ideea este ca nu au program fix, dar parca nu ai pleca de acolo, nu?