Categorii
Arhiva Personal

Nu subestima puterea proștilor cu drept de vot

Citeam de curând despre faptul că un fotomodel american l-a acuzat în public pe Trump că a abuzat-o sexual și mi-am adus aminte ca toată lumea zicea în 2016 că un „banc de individ” nu va putea fi președintele SUA. Toată lumea, în frunte cu mine, l-a subestimat și a subestimat puterea proștilor cu drept de vot.

De data asta lumea nu îl subestimează. Joe Biden ia toate armele la luptă. Lecția a fost învățată și trebuie învățată și în România: faptul că niște hoți, criminali, mafioți și mizerii umane au fost la putere zeci de ani arată că prostimea care i-a votat are putere. Cei din PSD sau PNL și alte partide vechi nu trebuie subestimați. Oricât de agramați și proști par exponenții acelor partide întotdeauna vor exista destui proști care să îi voteze pentru varii motive care sună ceva de genul „a furat, dar a și făcut ceva”.

Roșia Montană. Colectiv. Astea sunt două exemple de situații la care se ajunge când mizerii conduc România și proștii și complicii îi votează. Protestele din ultimul deceniu au arătat că se poate genera schimbare, că mizeria din vârf poate fi luată la bătaie cu fărașul.

Uită-te la societăți din Vest. De ce nu auzi lume plângându-se de elvețieni? În mod sigur au și elvețienii proștii și infractorii lor, dar ca societate sunt un munte de nemișcat. În România ne lăudăm cu excepționalitatea individuală, dar aia pălește, este inutilă când la nivel de societate suntem niște oi proaste care votăm cu lupul pentru că este îmbrăcat bine și vorbește de parcă știe ce zice.

România are o societate slabă, motiv pentru care vedem și milioane de români plecați de nebuni peste granițe.

Orice ai face, când vine vorba de vot nu subestima indivizii dubioși și nici proștii care i-ar putea vota.

Așadar, dacă vrei să iei în considerare avertismentul din articol și ești în diaspora, atunci votează prin corespondență. Te poți înscrie până pe 22 octombrie 2020 pentru votul prin corespondență. Ține minte: un vot în România contează cât 10 în diaspora.

Un răspuns la “Nu subestima puterea proștilor cu drept de vot”