Categorii
Arhiva General Tehnologie

Spring IT, locul unde studenții IT se întâlnesc cu piața muncii

Spring IT a ajuns la ediția numărul 8 în 2019 și este un eveniment organizat de Sindicatului Studenților din Cibernetică (SiSC). Sindicatul respectiv a reușit să reprezinte cu succes peste 2000 de studenți de-a lungul anilor în relațiile lor cu companiile. Spring IT este dedicat studenților și are ca scop principal facilitarea contactului între studenții pasionați de IT și reprezentanții unor importante companii din acest domeniu.

Ediția din acest an se va desfășura în perioada 4-8 martie timp în care participanții Spring IT vor putea interacționa cu partenerii în cadrul conferinței de deschidere și al workshopurilor.

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) se mândrește cu peste 200 de proiecte finalizate cu succes, care au influențat în mod pozitiv dezvoltarea profesională și personală a studenților.

Ediția aceasta are loc la Hotel Ambasador și în cadrul ASE, clădirea Virgil Madgearu, sala 2013, și are ca partener principal METRO SYSTEMS. În cadrul conferinței de deschidere, studenții au oportunitatea de a afla mai multe despre companiile HTSS, Microsoft, Accenture, ING, EY, American Greetings, Hewlett Packard, KPMG, Sustainalytics, Play Solutions, TotalSoft, care vor oferi detalii despre posibilitățile de angajare și despre cerințele companiilor.

De asemenea, studenții interesați de acest eveniment au ocazia să participe la workshopuri în cadrul cărora unele dintre cele mai cunoscute firme din domeniul IT vor aborda atât tematici tehnice, cât și concepte de softskills. Înscrierea participanților se face online în urma completării formularului pe springit.sisc.ro, aceștia având posibilitatea de a-și înscrie CV-ul, ce va fi distribuit partenerilor.

Mai multe informații despre program se găsesc pe site-ul SpringIT și pe pagina de Facebook.