Categorii
Arhiva General

Unde găsești cele mai faine toalete din Londra?

Adevărul este că titlul cel mai potrivit pentru un asemenea articol este „Top 3 WC-uri pentru căcăcioși pretențioși”, dar nu m-am îndurat. Nu știu de ce, dar asta este. Bucură-te de un articol scurt și, sper eu, util.

Background
Dacă ai nevoie de o toaletă prin Londra, atunci ai ghinion. În genere toaletele din fast-food-uri, restaurante ori pub-uri te constipă pe loc. La nevoie accepți orice, numai să nu faci pe tine. Folosește aplicația Flush ca să găsești o toaletă în zona ta.

Topul toaletelor din Londra în materie de pretențiozitate
1. Cabot Place – este o toaletă publică în centrul financiar Canary Wharf, chiar sub magazinul Zara Canary Wharf, la subsol. Este pe partea cu Cabot Place Fountain. Cobori pe scările rulante de lângă Zara, faci dreapta și ajungi la o intrare pentru parcarea subterană. La dreapta este toaleta.

Când intri îți dai seama de ce este pe locul 1: curat, frumos mirositor, o chiuvetă uriașă și frumoasă iar cabinele de toaletă sun acoperite de sticlă peste materialul din care sunt construite în mod normal.

În cabina de toaletă ai loc să pui geaca pe un cuier, loc unde să îți lași ghiozdanul într-un colț și, frumusețe mare, sticla din interiorul cabinei are rol dublu de oglindă. Te poți admira din față, dreapta și stânga în timp ce faci gândire intensă.

2. Heathrow Airport – comparativ cu Otopeni, care au toalete demne de crâșma de la Orizon, din Brașov, cele de la Heathrow au cabine cu loc să întorci camionul, sunt curate și au o muzică liniștitoare. În plus, ai multe cabine și aproape niciodată nu trebuie să aștepți la rând.

3. Shard – toaletele din Shard, zona de Office, sunt foarte curate și au extra hârtie igienică după oglinzi (pentru știutori). Comparativ cu alte toalete de office, cele de la Shard sunt chiar bine clasate. Am fost la conferințe și meet-ups făcute la diverse sedii de firmă gen BT, etc Venues Vitoria și altele și nu se compară. Cele din Shard sunt mai sus și decât cele de la London Palladium ori Royal Albert Hall, locuri foarte cunoscute în Londra.

4. Westfield Mall Stratford – dacă mergi la toaletele din spatele mall-ului, vei avea mai mult loc. Sunt chiar foarte OK chiar și pentru un mall. Cele mai din față sunt mereu pline. În zona toaletelor ai încărcătoare de telefoane și tonete de suc.

Mențiune de final: cele mai nasoale toalete din toată Londra pot fi găsite la Asda Isle of Dogs. Cârciumile din Brașov au toalete mai de bun șimț decât ce are ASDA.