Categorii
Arhiva Online Optimism

Lucruri ce contează în 2018

Pentru mine, desigur. Până la ora asta mi-au ieșit planurile destul de bine și nu mă pot plânge de situația pe care o am la doi ani de Londra. Viitorul sună bine și planurile vor rămâne, în continuare, secrete. Ce nu va fi un secret este faptul că blogul de față va ajunge la vârsta de 8 ani în vară.

2018 va însemna, pentru mine, anul calmului și al relaxării. Îți imaginezi câte cafenele și ceainării sunt în Londra?! În plus, urmăresc doar paginile și persoanele care mă interesează. În urmă cu ceva săptămâni am început curățenia de iarnă cu reducerea numărului de amici pe Facebook, Twitter, pagini la care am dat like și tot așa. Reduc efortul la minim și interacțiunea doar la oamenii care contează pentru mine.

Anul trecut m-am revoltat aiurea pe chestii de politică din România, dar după un timp îți dai seama că orice revoltă este zero dacă nu ajuți material grupurile pe care le susții. 2018 va avea mai puțină revoltă și mai mulți bani trimiși grupurilor de bun simț care fac un bine acolo unde pot. Put your money where your mouth is, zice vorba.

Legat de blog, articolele vor reveni la formatul din 2010 când scriam despre chestii simpatice care mi-au plăcut și pe care le-am descoperit pe net. Și optimism, mult optimism. Și zero-fucks, și relaxare. Vorba aia, mai am de trăit ceva decenii, de ce nu le-aș face niște decenii faine în care să fiu un mic hedonist? Londra este enormă și este de neiertat să nu vizitez câteva din miile de locuri faine.

Ce va fi pe blogul acesta în 2018? Indiciu: jocuri video, lucruri faine descoperite, vizite făcute în Londra, podcasturi, chestii de web devi ce le văd pe aici, optimism.

PS. Nu, nu revin anul acesta în România. Dacă vin în vizită, voi merge în călătorie prin țară. 2018 va fi ceva de genul:

2 răspunsuri la “Lucruri ce contează în 2018”

Si eu am inceput curatenia pe facebook, iar pe twitter reorganizez putin liste si domenii de urmarit.
S-avem un an productiv fara timpi morti si sa fim sanatosi restul vine de la sine! 😉

Și mult optimism cu muncă, precum zice Zoso 😀