Categorii
Arhiva Online Optimism

Ce poze mai fac prin Londra: Borough Market și Canary Wharf

Borough Market este una dintre cele mai vechi piețe din Europa. Există de peste 1000 de ani. Găsești acolo o mulțime de puburi și mâncare din zeci de țări. Dacă vrei să găsești ceva brânză franțuzească, ori dulciuri germane, atunci Borough Market e locul cel mai bun. Este la numai 1 minut de mers de la Shard, cea mai înalță clădire din Europa de Vest.

Este și locul unde a s-a petrecut atacul terorist în care trei teroriști au fost înfruntați de britanici, români și nu numai și apoi uciși de forțele de ordine. Duba cu care teroriștii au rănit zeci de oameni pe London Bridge s-a oprit chiar în dreptul pubului Barrowboy and Banker de pe Borough High Street, loc unde cu două săptămâni înainte am stat la o bere cu niște prieteni prin jurul orelor 21-22 seara, chiar ora la care a avut loc atentatul. Data viitoare trebuie să alegem locuri ceva mai retrase.

Poze via Facebook:

Alt rând de poze l-am făcut recent când am trecut prin zona Canary Wharf, aproape de locul unde locuiesc.

Zici că ești pe altă planetă sau chiar pe o stradă din Manhattan, New York, cu zgârie-nori la tot pasul. Chiar lângă stația de metrou de la Canary Wharf, adică stația care duce la linia Jubilee, nu la DLR, găsești un loc de unde poți lua beef nooodles cu aproape 6 lire. Mănânci pe săturate din acele beef noodles aka tăiței cu carne de vită.

Poze tot via Facebook: