Categorii
Arhiva General

Popor, uite imaginea care trebuie să fie reprezentativă pentru protestele de acum #neamsăturat

Imaginea a fost pusă ieri pe Facebook de către Stănescu Jimmy și situația a fost confirmată de jurnalistul Claudia Spiridon de la Adevărul în articolul despre situația spitalelor din România comparativ cu cele din alte țări din UE.

Pacienții din spitale primesc ciorba în găleți și mâncarea în tave.

Fondurile date pentru spitale sunt extrem de mici, dar politicienii corupți nu sunt interesați să dea ordonanțe noaptea pentru a salva spitalele, ci pentru a-l salva pe mizerabilul de Liviu Dragnea, un jeg uman cu veleități de dictator, un hoț și un individ infect.

De ce?

Ei nu dau OUG-uri pentru spitale sau pentru alte sectoare care au nevoie de sprijin pentru că plozii lor, ei și neamurile lor se duc în spitale în străinătate pe banii noștri, ai românilor muncitori. Apoi râd de tine că muncești și că mergi la protest.

Mizeria de Dragnea și o bună parte dintre parlamentari și politicieni merită să stea la spitalele românești să vadă mizeria în care ne-au adus. A, și să nu uit că nu puteam ajunge aici fără concursul marii majorități a românilor, clar părtași la furt și la mizeria de acum.

La spital cu mizeria de Dragnea. Să îi dăm mâncare din găleată, lovi-l-ar cancerul (poză via Stănescu Jimmy FB):