Categorii
Arhiva General Online Optimism

Un meme cât pentru toate #protestele lui 2017 #neamsăturat #rezist

Senior Adrian de pe Facebook a făcut un meme video cât pentru toate protestele din 2017. A luat o secvență de la finalul filmului Matrix I și a editat-o în așa fel încât să îi înfățișeze pe Neo, poporul român, în luptă cu Mr Smith, Dragnea și ai lui acoliți.

Desigur, Neo câștigă și asta este și speranța protestatarilor, protestatari care au arătat că pot ieși în număr mai mare decât în orice alt protest din Europa.

Meme-ul de față incorporează și spiritul protestatarilor: oameni tineri, faini, în ton cu tehnologia și cu internetul, oameni inteligenți și plini de umor. 2017 a scos în stradă cele mai inovative pancarte și un spirit demult adormit al românilor.

Memele sunt cele mai faine. Cum este cel despre plecarea parlamentarilor ALDE și PSD ca șobolanii din Parlament când președintele Iohannis a luat cuvântul:

Într-un final, iată meme-ul cu Matrix I. Încă ceva cuvinte: am văzut filmul de 15 ori. Mereu are ceva nou de oferit. A fost un film creat la o turnură a timpului, că doar era 1999 când a apărut, dar este un film care a setat un alt standard pentru filmele de gen, scifi și altele de genul „alternate reality”. În orice caz, azi văd Matrix I din nou.

Iată meme-ul: