Categorii
Arhiva Locuri pe net Online

Podcast „Un român în Londra ” 003 – Vești bune: am comandat tehnica, facem turul cafenelelor în Londra

În cel de-al treilea episod al podcastului „Un român în Londra” discut despre faptul că mi-am luat tehnică de înregistrare, despre Partidul Muncitorilor care face propuneri ciudate, despre biscuiții feminiși, locuri de muncă și alte lucruri.

De ceva vreme bună tot ziceam că voi cumpăra tehnică pentru podcast, dar am tot amânat. Acum mi-am luat următoarele de la Gear4music, un website din UK:
– Behringer Xenyx 1202 Mixer
– Shure SM58 Dynamic Vocal Mic with Stand and Cable
– Microphone Pop Filter Shield for Mic Stand by Gear4music

Suma totală este de 200 de lire, dar merită. Este o tehnică ce o voi folosi ani buni de-acum încolo. Microfonul a fost recomandat de Leo Laporte în unul dintre episoadele The Tech Guy. Mixerul mi l-a recomandat Ovidiu Covaciu, de la Insula Îndoielii și de la podcastul românesc Sceptici în România.

În noul episod am mai vobit despre biscuiții feminiști și direcția ciudată în care s-a dus feminismul și cultural appropiation. Despre locurile de muncă din lumea font end devilor, cu evenimente pentru developeri care au loc lunar.

Am discutat și despre Partidul Muncitorilor, Labour Party, care are propuneri relativ OK, gen salariul minim de 10 lire pe oră, dar care propun și chestiuni utopice gen venit minim garantat de 20 000 de lire pe an, o prostie în condițiile în care UK cheltuie 270 de miliarde pe programe sociale și un program de genul venitului minim garantat ar costa UK peste 900 de miliarde anual.

Am discutat și despre catcalling, despre mamele ce au murit la spitalul King’s College, despre noul centru anti-cancer de la Guy’s Hospital și despre decizia lui Sadiq Khan, primarul Londrei, de a limita accesul mașinilor de tonaj mare în oraș, mai ales că 75% dintre cei 9-15 bicicliști care mor anual în Londra în accidente sunt omorâți de asemenea mașini de mare tonaj.

Restul în noul episod de podcast.

podcast-roman-in-londra-24-29-sep-2016-manuel-cheta

Un răspuns la “Podcast „Un român în Londra ” 003 – Vești bune: am comandat tehnica, facem turul cafenelelor în Londra”