Categorii
Arhiva General

De ce ocolesc teroriștii România

Atacul de la aeroportul din Istambul de azi dimineață a ucis 41 de oameni și a rănit mai bine de 150. În România mor aproape 2000 de oameni anual din cauza accidentelor rutiere și suntem pe locul 2 din UE la actele astea de vitejie. Mai pui peste 50 la Colectiv, sute din cauza Hexi Pharma, mulți alții din motive de corupție și ajungi la ideea că România ucide mai mulți oameni decât tot terorismul din Europa.

Uite de aia ne ocolesc teroriștii: suntem mai eficienți în a ne ucide oamenii. Mii de oameni mor din cauza noastră. Îi ucidem în mod sistematic cu nepăsarea sau cu mizeria noastră de caracter. Cine îi plânge pe turci uită faptul că cei mai mari teroriști din Europa suntem noi. Noi ne ucidem unii pe alții în mod sistematic, zilnic și fără discriminare.

Dacă teroriștii au agende politice, religioase sau sociale în spate, noi am transformat ucisul semenului în sport național în care norocul joacă un rol important: „Eh, ghinion. Cine l-a pus să treacă strada tocmai când aveam suta în zona trecerii și celelalte mașini erau deja oprite?”

Noi ar trebui să fim deportați anual în grupuri către alte țări, mai civilizate, unde să vedem ce înseamnă ordinea, munca și păsarea. Apoi ar trebui să fim aruncați înapoi și expulzat următorul grup.

Mii de oameni mor anual în România.

Mii.

De aia ne ocolesc teroriștii. Noi suntem mai eficienți decât ei la chestia asta cu omorâtul de oameni. Se fac de rușine cu zecile de morți ale lor.

Dacă ei ucid 100, noi omorâm 10 000. Avem de unde, lua-ne-ar dracu de teroriști autohtoni.