Categorii
Arhiva Online Optimism

Când îmi aduc aminte ca sunt în Londra?

Probabi că unii se întreabă cum este să fii plecat dincolo și cum este viața de zi cu zi. Dat fiind că lucrez în front end development eu stau mai tot timpul cu ochii lipiți de ecran.

Sincer, singurele momente în care îmi aduc aminte ca sunt departe de România sunt dimineața, când merg pe jos la muncă, după-masa, când mă întorc pe jos de la muncă, și seara, când mă pun la somnn.

În rest, fie la muncă sau aici, unde stau, sunt cu ochii ațințiți pe ecranul calculatorului. Asta a făcut ca șederea mea aici să fie mult mai suportabilă. Ce înseamnă să fii un geek IT: dacă ai calculator și conexiune de internet, atunci toată planeta este casa ta.

Și nu, nu trăiesc în teamă de bombe, musulmani sau oameni primitivi, de tipul afganilro sau pakistanezilor. Cei mai mulți dintre pakistanezi, de exemplu, vin aici să lucreze și sunt mai deschiși la minte. Îmi și aleg zonele unde locuiesc cu grijă iar vizitele în pub-uri sau discoteci sunt aproape nule. Oamenii sunt simpatici aici și, cel puțin la muncă, lumea este așa cum te aștepți de la o firmă modernă unde se face trebă bună.

Nice to be in London.

4 răspunsuri la “Când îmi aduc aminte ca sunt în Londra?”

Pakistanezii si musulmanii sunt faini tare, ma inteleg foarte bine cu ei, cine-i judeca de la distanta inseamna ca nu a stat niciodata de vorba cu vreunul.

I agree, e pace si liniste, oamenii vor o viata normala 🙂

Cei care vin aici au deja o gândire altfel. Desigur, mai sunt și nuclee care vor să aducă sharia în Londra, dar cei mai mulți sunt cât de cât moderni în gândire.

Eu astept articole de genul.. Lucruri de facut prin Londra in timpul liber dar sa fie ceva „dedesubturi” 🙂

Nu călătoresc încă așa de mult, așa că mai durează până să vezi așa articole. Duminica sunt acasă cu prelucrarea video ori cu podcastul Tehnocultura SciCast iar sâmbăta poate vreau doar să mă tolănesc toată ziua 😀