Categorii
Arhiva Personal

Trăim într-o eră faină: 10 ore din casă în casă pe drumul Brașov – Londra

Îți ia 18 ore să ajungi cu autobuzul sau cu trenul până la Budapesta. Sau doar câteva ore cu avionul. Sau 10 ore din Brașov până în Londra din casă în casă. Pleci la 10 dimineața din Brașov și la ora 8 seara ești deja în cealaltă parte a Europei.

Am luat microbuzul de la Aro Palace cu firma Direct Aeroport la ora 10. La ora 13 eram la Otopeni. La 15:30 am zburat către Londra. La 18:30 ora României eram deja în Londra și după o oră jumătate cu metroul am ajuns acasă.

Îmi aduc aminte de zilele în care plecam azi din Brașov și ajungeam a doua zi în Iași, cu trenul. Acum parcă ajungi mai repede, dar tot este mirare mare când vezi că parcurgi mii de kilometri în numai 10 ore și vezi că ia mai mult să ajungi dintr-o parte în alta a țării.

Trâim vremuri faine și am fi putut avea vremuri și mai bune dacă am fi vrut. Noi, ca oameni simpli, zic.

În urmă cu secole îți lua cel puțin trei săptămâni să ajungi în Londra. Acum îți ia undeva între 4 și 10-12 ore în funcție de locul în care ești în țară.

Am fost în țară ceva zile, am văzut lumea, am revenit. Ceea ce credeam în urmă cu ani că este prea puțin plauzibil este acum o certitudine. Încep să mă învăț cu plimbările cu avionul. Și vor mai fi destule.

Bonus, că sunt în toane bune, melodia despre descoperirea undelor gravitaționale. O manea științifică, adică:

4 răspunsuri la “Trăim într-o eră faină: 10 ore din casă în casă pe drumul Brașov – Londra”

11 ore pentru mine la ultima vizită, doar că am fost cred prea precaut și am ajuns prea din timp la aeroport. Ador sa zbor, e genial cat de repede te muti dintr-o parte în alta a lumii.

ps: pe mobil diacriticele din titlu se vad nașpa

Mersi de info. Văd ce îi pot face 😀

21 de ore. am ajuns praf. nici nu mai stiam cum ma cheama. 😀

Dacă te-ai oprit e parcurs să bei ceva vodka, aia pățești 😀