Categorii
Arhiva Blogging General

Lucrui faine ce se petrec la noi

Mi-am zis să nu dau numai cu bâta, ci și să scot în evidență lucrurile faine ce se petrec pe la noi. Avem o mulțime de oameni care, altfel, ar fi total ascunși lumii din cauza mării de imbecili și mizerii care umplu România.

Azi scriu două vorbe despre cei de la Top Opt, niște băieți care fac liste despre tot felul de lucruri din lumea cunoștințelor generale și apoi le prezintă grafic într-o formă modernă, demnă de show-urile de dinoclo.

Ai ceva lucruri de învățat de la ei și recomand să te înscrii:

O altă știre bună vine via Victor legată de modernizarea transportului din Brașov:

Este drept, după orele 16, șoferii par a uita de reguli și de program și sper că noul sistem GPS va face lumină în munca șoferilor RAT. Sunt o serie de șoferi RAT care s-au săturat de viață și nu pleacă din meseria asta. Unii șoferi chiar fumează în autobuz, cu geamul deschis, dar tot fumează.

Poate RAT Bv ne mai aduce o știre bună și îi dă afară? Pretty please!

2 răspunsuri la “Lucrui faine ce se petrec la noi”

Sunt convins că nenea ăla din reclamă și-a lăsat mașina acasă și circulă acum cu RATBv-ul. Cred că a ajutat și discursul deosebit de profesionist al „vocii” videoclipului.
În România, când ceasul de la mâna celui din reclamă poate face cât un autobuz second (nu mă pricep, dar pare scump), iar mașina cât două, nu pot decât să o iau ca pe o glumă nesărată.
Mai avem mult până departe; măcar Brașovul încearcă să se întrepte încet într-acolo.

Nenea din video nu cred că merge cu busul, dar nu asta mă interesează. Mă interesează să văd un sistem RAT modern, ca dincolo, cu intrare prin fată și cu carduri.