Categorii
Arhiva Blogging Optimism

La ce sunt buni oamenii întreprinzători? Să îi ții aproape.

Vorbesc de oameni ca Deiu Stanciu, oameni care au o pasiune anume, învață cum să o fructifice și cum să o prezinte lumii. Oamenii care nu au nici un scop în viață, care nu au vreun talent pe care să-l fructifice, o pasiune pe care să o pună în practică sunt oamenii pe care îi țin la distanță.

Chiar și jocurile pe calculator pot fi trecute la pasiune, atunci când omul nu exagerează și când începe să își construiască o cultură anume, atunci când poate spune de ce îi plac anumite jocuri și ce diferențiază jocul X de jocul Y.

Oamenii întreprinzători, cei cu pasiune, sunt oameni „vii”, așa cum îmi povestea un prieten de curând. Este întotdeauna bine să te înconjori de asemenea oameni, chiar dacă sunt mult peste tine în orice domeniu, pentru că așa poți vedea unde duce pasiunea. Așa poți evolua.

O vorbă zice așa: „Dacă ești cel mai deștept dintr-un grup, atunci ești în grupul greșit„.

La lista de contacte (nu amici sau prieteni) de pe Facebook aplic aceeași regulă: vreau să știu cine este cel care îmi dă „ADD” și dacă are o mică scânteie pe undeva, ceva care îl face să se trezească dimineața fără a zice că a dat de „o altă zi groaznică”.

Am fost întrebat de curând ce mă face să mă trezesc dimineața și mi-a fost simplu să zic: pasiunea mea pentru blogging, pentru proiectele mele, credința că ceea ce scriu și fac a ajutat cel puțin un om până acum. Și sper că voi ajuta mult mai mulți cu emisiuena de la TV și cu filmele de pe YouTube.

Revenind la Deciu Stanciu, pasiunea lui pentru design și pentru jocuri de cuvinte l-a făcut să creeze albumul de mai jos. Zi-mi că nu vrei să ai un așa om aproape. I dare you!

Multumesc Zsolt Ercsei si Adél Dénes.

Posted by Deiu Stanciu on Saturday, November 22, 2014