Categorii
Arhiva General

Stupizenie marca Primăria Brașov: trecerea nouă de pe Iuliu Maniu, la Sif Transilvania

Pe strada Iuliu Maniu din Brașov era o trecere bine marcată și semnalizată, ușor de văzut de către șoferii imbecili care accelerează în zonă ca la curse. Tot orașul știe că acolo au loc curse zi și noapte. Curse în sensul că se accelerează nebunește pe acolo. Cum am arătat și pe Facebook trecerea era exact aici.

După cum bine vezi, este aproape imposibil ca cineva care vine de pe Iuliu Maniu, de la cealată curbă să NU vadă trecerea asta.

Dar acum au mutat trecerea EXACT ÎN curbă, la 20-30 de metri distanță de vechea trecere. Nu știu ce idiot din cadrul Primăriei Brăsov a zis că este ok să mute trecerea de pietoni dintr-un loc care oferea siguranță într-un loc în care pune în pericol viața pietonilor.

De ce? Pentru că:
– trecerea este chiar în curbă;
– pe zona respectivă șoferii accelerează de nebuni tot timpul, inclusiv cei de la RAT Brașov;
– vizibilitatea este redusă.

Nu știu după ce manual au făcut trecerea asta, dar nu o pui chiar în curbă aici.

Deocamdată am pozele de mai jos.
1. Trecerea acum:
primaria-brasov-11-nov-2015-trecere-iuliu-maniu-1

2. Unde era trecerea:
primaria-brasov-11-noiembrie-2015-iuliu-maniu-2

De aici poți vedea unde era vechea trecere și unde este cea nouă.

Nu este deloc o idee bună ce au făcut cei de la Primăria Brașov. Desigur, ei nu excelează în idei bune dovadă faptul că administrația Teatrului „Sică Alexandrescu” a demisionat din cauza Ceciliei Doiciu de la Primăria Brașov și dovadă faptul că îmi cer să îi dau în judecată pentru a-mi oferi informații de interes public. DNA, se aude?

Un răspuns la “Stupizenie marca Primăria Brașov: trecerea nouă de pe Iuliu Maniu, la Sif Transilvania”

Au mutat trecerea sa fie mai aproape de noua statie RAT si ca sa nu fie 3 treceri de pietoni in 200-300 m,au anulat trecerea de la colt cu col.buzoianu,o porcarie dupa parerea mea k nu-i mai vad rsstul la statia din fata liceului de muzica.Era vorba ca se face statia sa fie accesul mai direct catre republicii..si acum ocolesti mai mult decat la statia de la parc.