Categorii
Arhiva General

Cum te înjură cinci oameni din Primărie dintr-un foc?

Uite așa. Mergi să ceri acces la documentația tehnică după care s-au făcut pistele de biciclete din Brașov și tu primești un răspuns de lemn prin care te invită să îi dai în judecată dacă vrei să afli după ce norme și metodologii fac cei de la Direcția Tehnică pistele de biciclete din Brașov.

După cum știi am mai scris despre așa-zisele piste de biciclete din Brasov și despre cum ele sunt mai mult un pericol pentru oameni și pentru șoferi.

Așadar, atunci când le cer detalii despre cum au făcut pistele ei îmi arată degetul din mijloc. Cinci oameni au semnat un act prin care mi se zice că un brașovean oarecare nu are voie să știe despre modul în care acele piste se desenează la Brașov.

Iată răspunsul Primăriei. Nu mi se pare deloc ok și îmi pare că ei blochează în mod vădit accesul la documente de interes public.
20150908_233652 (Large)

6 răspunsuri la “Cum te înjură cinci oameni din Primărie dintr-un foc?”

http://www.apador.org/ contine informatiile necesare pentru a putea beneficia de drepturile tale constitutionale, in speta – autoritatile publice au obligatia sa raspunda la cererea unui cetatean roman si sa ofere informatiile nesecretizate.
Primul pas: Trebuie sa depui contestatie.
Daca contestatia va avea acelasi raspuns pasul doi:
Actionezi in justitie primaria Brasov.
Cred ca cei de la apador.org te pot ajuta.

Raul

Mersi de info. Nu am bani și timp să mă judec cu ei, dar mai caut informații.

Nu. Am vrut să merg ca cetățean. Să mă trateze ca pe un om obișnuit.

[…] vorba de implicare. De exemplu, după ce mi s-a zis că trebuie să dau Primăria în judecată pentru a primi acces la informații de interes public legat de pistele de biciclete din Brasov am […]

Stupizenie marca Primăria Brașov: trecerea nouă de pe Iuliu Maniu, la Sif Transilvania | Manuel Chetaspune:

[…] din cauza Ceciliei Doiciu de la Primăria Brașov și dovadă faptul că îmi cer să îi dau în judecată pentru a-mi oferi informații de interes public. DNA, se […]