Categorii
Arhiva Blogging

Prostia expusă pe Facebook dăunează minților blonde

O anonimă pe numele ei Ornella a ajuns consiliera lui Marius Manolache, deputat PSD, pe competențe numai de cei doi știute, mai ales că ea lucra la Bamboo într-o vreme.

După ce s-a văzut mare consilier de deputat ea a făcut prostia de a pune pe Facebook o poză cu permisul de parcare la Parlament cu completarea „Și de azi nu mai stau la discuții în trafic.”

Facebook este ultimul loc în care vrei să fii prost, pentru că internetul va prelua repede declarația ta de stupizenie și o va amplifica. Ornella a ajuns celebră pentru prostia ei monumentală și a fost dată afară din poziția ei de consilier parlamentar.

Și-a deschis pagină unde, în loc să pună imagini serioase cu ea, pune tot imagini care ar fi demne de actrițele porno. Iar comentariile sunt pe măsură.

Ce înseamnă lipsa de educație formală și de educatie legată de internet. Cum a ajuns consilieră, numai cei doi știu, dar se putea folosi de ocazia asta să prindă poziții bune, să câștige prestigiu, să evolueze și, poate, devenea o doamnă în timp.

În schimb a ales să se comporte ca o mulțime dintre românașii care fac „șmecherii” și care au portofelul plin la un moment dat: se afișează ostentativ și își dau în vileag prostia lor fenomenală.

Desigur, una cu mintea netedă cum a demonstrat că este ea nu se putea dezminți. Iar Facebook a fost acolo ca să-i arate adevărata față în oglindă.

Oameni buni, Facebook nu este locul în care ați vrea să vă puneți cele mai crețe idei.

Ideile crețe pe un creier neted alunecă aiurea și te duc în haznaua internetului fără putință de tăgadă. Tot ceea ce primește ea acum sunt invitații prin patul unor jegoși care demonstrează că sunt mai proști ca ea prin comentariile pe care le lasă la pozele ei.

ornella-facebook-fail.

2 răspunsuri la “Prostia expusă pe Facebook dăunează minților blonde”

Astea-s fetele si femeile mileniului 3, toate-s curve. Romancele cel putin. Toate minorele isi pun astfel de poze, in special, dar si restul. Uite de aia sunt baietii normali si seriosi, singuri.

Nu contează de ce sunt băieții normali singuri, ci contează că fetele nu au o minimă disciplină. Și nu este vorba de toate, ci doar de unele.

Legat de băieții singuri, sunt singuri pentru că nu fac ceva pentru a schimba situația. Totul începe cu ei, nu cu femeile frumoase care nu îi bagă în seamă.