Categorii
Arhiva General

Buzz!Camp 2015 – prin Brașov și-n toată țara

Buzz!Camp a revenit. În 2015 poți participa la eventul din Brașov în data de 13 octombrie și la celelalte din data de 15 octombrie până la finalul lunii noiembrie.

La cest event pariticipă Brașovul, Bucureștiul, Sibiul, Bacăul, Iașiul, Clujul, Ploiești și Timișoara. Avantajul de a locui într-un oraș mai măricel este că poți ajunge mai ușor la asemenea evenimente.

Iată comunicatul:

[…] anunțăm cu mare bucurie că am dat startul înscrierilor la BUZZ!Camp, cel mai longeviv eveniment din România dedicat dezvoltării personale, recrutării specializate și orientării în carieră pentru studenți și absolvenți.

Din 2008 și până acum, 2 generații de studenți și absolvenți și-au ales cariera mai bine informați și consiliați datorită BuzzCamp. Ne entuziasmează să ne gândim la BuzzCamp ca la o ”școală” dedicată dezvoltării personale care aduce noi module cu fiecare ediție.

De-a lungul celor 14 ediții, evenimentul a pus față în față, 100 de companii cu peste 18,000 de participanți. În urma evenimentului din primăvară, 135 de tineri cu potențial și-au început cariera în cadrul companiilor partenere BuzzCamp. În tot acest timp, ne-am bucurat nu doar de sprijinul companiilor, dar și de sprijinul celor mai importante centre universitare din țară și a peste 50 de organizații studențești.

Mai multe informații despre provocările BuzzCamp vei regăsi în comunicatul de presă atașat acestui mail. Sperăm ca și ediția din toamnă să emane aceeași energie și bună dispoziție cu care ne-am obișnuit publicul.

Participarea la sesiunile BuzzCamp rămâne gratuită, însă locurile sunt limitate. Persoanele interesate se pot înscrie pe site-ul http://www.buzzcamp.ro/event/ la workshop-urile evenimentului.

Un răspuns la “Buzz!Camp 2015 – prin Brașov și-n toată țara”

eu m-am ales cu un job dupa buzzcamp de anul trecut. so thanks buzzcamp! 😀