Categorii
Arhiva General

Despre medici ucigași, ver 1.1

Am mai scris despre unii medici care sunt niște mizerii umane, niște medici ucigași, așa cum sunt și pe la Spitalul Județean Brașov unde mătușa mea a trebuit să strângă două mii de euro pentru a da bani jigodiei care o opera.

Am aflat apoi că anestezistul cere 500 de lei iar asistsntele 20 de lei pe zi ca să își facă treaba. Simpatici oamenii aceștia.

Apoi ajungi să citești strigătul, de disperare aș zice, al lui Vlad Mixih care spune că studiile medicale de la noi și cercetarea medicală sunt la pământ. Apoi îți aduci aminte că recent zeci de doctori făceau rețete pentru pacienții suferinzi de cancer în care le recomandau numai medicamentele scumpe.

După ce că oamenii sufereau de cancer aceștia mai erau nevoiți să treacă prin umilința de a plăti bani mulți pentru medicamente scumpe. Practic pacienții plăteau vacanțele scumpe ale mizeriilor de medici. În rețeaua aceasta erau angrenați medici, distribuitori de medicamente, farmaciști, angajați din sistemul de sănătate. Toți o mizerie.

Celor care au făcut asta le doresc un singur lucru: cancer.

UPDATE 30 iulie 2015: Se pae că marea firma GSK este cea implicată în mizeriile cu plățile necuvenite oferite medicilor.

Cum am mai zis: nu toți medicii sunt așa. Avem aici un exemplu de medic bun și aici altul.

3 răspunsuri la “Despre medici ucigași, ver 1.1”

Ai dreptate ce spui tu acolo, insa sa nu uitam ca industria farmaceutica este una dintre cele mai profitabile.
Chiar daca ar exista un tratament pentru cancer sau orice alta boala. E vorba de bani. Castigi mai mult de pe urma unui tratament lung fata de o pastila minune. Tot sistemul e defect… Degeaba se impotriveste un om… Pentru ca este schimbat… Boala sistemului…

Da, dar baiul nu este ca exista doar un singur medicamente. Exista variante mai ieftine. Alea trebuie oferite. Au fost fraudati pacientii si statul roman, care a decontat anumite cheltuieli.

Mill si despre compatibilitatile principiului sau fundamental “cel mai mare beneficiu pentru cel mai mare numar de persoane” cu drepturile omului. In other words, the principle tells us that the right thing to do is always whatever will produce the greatest amount of happiness and whatever is necessary to prevent the greatest amount of unhappiness.