Categorii
Arhiva Optimism Personal

Despre medici ucigași

Ieri am scris asta pe Facebook:

„Tocmai ce am aflat ca matusa-mea nu ar fi fost operata de doctorul de la Judetean[n.a. din Brașov] daca vara-mea nu i-ar fi dat bani.
„Numai atata? Daca nu vii data viitoare cu mai multi bani, gasesc o metoda legala sa nu o operez trei luni”, a zis stramband din nas ca primit numai 2000 de lei.
Asemenea doctori sunt ucigasii de azi. Bine ca nu am fost acolo sa aud ce zice mizeria de om. Eram la inchisoare acum.
Curand le vine vremea si ucigasilor astora – https://www.facebook.com/pages/Romania-TARA-TA/268853893297692?sk=info”

Este legat de ceea ce am scris aici mai demult:

I-am zis verișoarei mele să îi dea 1000 de lei, ca să vadă ce zice. E terifiată că omul nici nu se va uita la mătușa și o va lăsa așa pentru atât de puțini bani. Nu știu sincer cum va fi continuarea, dar mă rog la Dumnezeu să gândesc clar și logic măcar înainte de a-l arunca de la etajul al doilea al Spitalului Județean din Brașov. Criminalii în genul ăsta merită tratați mai rău ca ciuma.

I-a dat bani mizeriei de om și el i-a vorbit urât. Ea nu a vrut să fiu de față, pentru că ar fi știut că vreau să fac scandal în toată țara ca să îl bag în noroi pe nenorocit, moment în care operația ar fi fost întârziată.

Ea a mers pe logica: dai bani și o salvez pe mama [mătușa] acum, ori stau după scandal și aștept să o opereze mai încolo. A ales acum.

Soon enough va veni vremea ca asemenea javre să se teamă să ceară bani.

Bonus: ce să faci dacă trebuie să chemi Salvarea.

4 răspunsuri la “Despre medici ucigași”

[…] mai scris despre unii medici care sunt niște mizerii umane, niște medici ucigași, așa cum sunt și pe la Spitalul Județean Brașov unde mătușa mea a trebuit să strângă două […]

Internat la spital? Sună la Telefonul Pacientului – 021 311 02 43 – pentru informații sau reclamații | Manuel Chețaspune:

[…] să te șantajeze cu moartea în caz că nu îi dai bani. Au ei metodele lor, de aceea îi numesc doctori criminali. Știu cazul mătușei mele căreia i s-au cerut bani pentru a fi operată, atlfel mizeria de […]