Categorii
Arhiva General

Pentru bicicliști: bicicletele I’Velo pedalează în Brașov joi, 2 iulie 2015

brasov-ivelor-tur-biciclete-2-iulie-2015
Avem bicicliști în zonă? Bine, pentru că mai există o posibilitate prin care poți ieși la plimbare cu amicii bicicliști în mod organizat în Brașov. Green Revolution, ONG-ul care conduce proiectul de bike sharing I’Velo, adică bicicletele galbene din Piața Sfatului, organiează turul bicicletelor I’Velo în Brașov pe 2 iulie 2015, joi, la ora 17:30 cu plecare din Piața Sfatului. Se dau și premii.

Iată ce zic băieții:


Joi, 2 iulie, Asociatia Green Revolution invita biciclistii brasoveni la turul bicicletelor I’Velo. Va dam intalnire incepand cu ora 17:30 in Piata Sfatului, la centrul de inchireri I’Velo ca sa ne luam doza de socializare, sa povestim despre planurile viitoare si apoi sa plecam intr-un ciclist pe stradutele din inima Transilvaniei.

Va asteptam in numar cat mai mare in Brasov cu voie buna, cu biciclete, pe care le oferim gratuit pe parcursul turului, in limita numarului de biciclete disponibile, si o tombola cu premii. Speram sa veniti inarmati cu voiosie, forte proaspete, chef de distractie si sonerii pe bicicleta.

I’Velo inseamna o comunitate de oameni frumosi, care iubesc si sprijina mersul cu bicicleta in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere, cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului.

De 6 ani I’Velo a reusit sa scoata peste 1.000.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1500 de tone. Cu sprijinul vostru, dorim sa crestem aceste numere si in anii ce urmeaza. Avem incredere ca impreuna putem face o schimbare in viata si comportamentul romanilor. Avem incredere ca vom reusi impreuna.

Si, cum schimbarea incepe cu fiecare oras in parte, este randul Brasovului sa demonstreze ca isi iubeste biciclistii si sustine mersul pe 2 roti.