Categorii
Arhiva General

Bilet valabil 50 de minute din data de 1 iulie 2015: RAT Brașov

rat-bv-2015-bilet-50-minute-1-iulie

RAT Brașov a anunțat pe pagina proprie faptul că din data de 1 iulie 2015 poți folosi un bilet timp de 50 de minute pe orice linie.

În genere nu durează mai mult de 40-50 de minute ca să ajungi dintr-o parte în alta a orașului, dar poate fi mai complicat dacă vii de la Brintex și te duci în Noua și mai trebuie să aștepți în stație. Cazurile de genul vor fi mai rare, totuși.

Ar fi fost o problemă mare dacă ti-ar fi luat în mod curent mai mult de 50 de minute să ajungi de acasă la muncă. În atare caz tu ar trebui să faci bilet nou, pentru că ai depăși timpul de 50 de minute.

Oricum, ceea ce se aplică dincolo de mult timp s-a aplicat și la noi. În 50 de minute ești la limită, dar poți schimba 2-3 autobuze liniștit, mai ales că mare parte dintre autobuze vin la minut.

Totuși, așteptăm două lucruri ca pâinea caldă: sistemul de e-ticketing și GPS-urile pe autobuze. Ce zice ratbv.ro:

Implementarea sistemului de ticketing va elimina o serie întreagă de inconveniente încă din acest an, deoarece aparate noi de validare a călătoriilor vor fi montate în mijloacele de transport în comun.

2 răspunsuri la “Bilet valabil 50 de minute din data de 1 iulie 2015: RAT Brașov”

Personal, mă bucur că se implementează și la noi biletul valabil timp de 50 de minute(mai ales atunci când trebuie să schimbi autobuzele).

Este bine cu conditia sa vina si autobuzele la timp, ceea ce se si intampla, in mare parte din cazuri.