Categorii
Arhiva General

9 mai 2015: Brașovul a strâns peste 1000 de lei de la 50 de persoane

Am fost pentru câteva minute la evenimentul organizat de Camelia pe 9 mai prin care eram invitați să donăm pentru ambițiosul proiect de construire a unui spital de oncologie pentru copii. Am donat, am fotografiat și apoi am fugit cu treabă prin alte părți.

Cei de la 1leu.org vor să strângă 80 de milioane de lei pentru un spital unde se pot trata copiii de cancer. Noi vrem să îi ajutăm ca mai apoi noi să fim ajutați.

Au fost mai bine de 50 de participanți, mai mult decât ne-am fi așteptat cu toții și s-au donat mai bine de 1000 de lei. În toată țara s-au strâns 11 000 de lei:

5 orașe, câteva sute de oameni, același obiectiv: să construim împreună primul centru medical de oncologie și hematologie pediatrică din românia!
și 11,032 lei strânși astăzi, în toată țara!!!!! (1093 de la brașov plus 2 lei de la domnul cu handicap locomotor, 2 lei din spania, 70 de lei din olanda și 11 lei de la un domn cu care m-am întâlnit astăzi, după alergare)

Și acum pozele:
9-mai-spitalul-copiilor-donatii-brasov (8)

9-mai-spitalul-copiilor-donatii-brasov (6)

9-mai-spitalul-copiilor-donatii-brasov (1)

9-mai-spitalul-copiilor-donatii-brasov (3)

9-mai-spitalul-copiilor-donatii-brasov (10)

9-mai-spitalul-copiilor-donatii-brasov (6)

9-mai-spitalul-copiilor-donatii-brasov (9)

6 răspunsuri la “9 mai 2015: Brașovul a strâns peste 1000 de lei de la 50 de persoane”

dovada transferului sumei (numărată cu rivi și sergiu) o veți avea la dispoziție miercuri (ni s-a recomandat să așteptîm finalizarea conturilor asociației).
și mulțumesc frumos încă o dată.

Am fost plecat toata ziua. Cand trebuie sa fii prezent in mai multe locuri odata este greu 😀 Sper sa fie mai liber data viitoare.

Rivi, tu ai iesit pe locul 1 😀

Or sa se organizeze si cu site-ul. Sigur le-a mai zis cineva asta 😀