Categorii
Arhiva Blogging

UPDATE: ebook și ofertă! Conferință, training și Mobile Awards la Mobifest 2015, pe 13 mai, la București

mobifest-mai-2015-bucurestiEvensys organizează un alt eveniment național, de data aceasta orientat pe mobile. Evenimentul se numește Mobifest 2015 și cuprinde o conferință, un training în marketing mobile și Mobile Awards, unde se dau premii pentru „Cea mai bună campanie de Mobile Marketing”, „Cea mai bună aplicație mobilă de brand / produs”, „Cea mai bună campanie care a folosit tehnologii noi”, „Utilities”, „Payment”, „Entertainment”, „Special Projects”. Au premii speciale chiar și pentru aplicații auto.

Mobifest 2015 are loc pe 13 mai 2015, la Crowne Plaza Hotel din București, și sunt invitați directori de marketing, brand manageri, specialiști din agențiile digitale si de advertising, antreprenori și practicieni din domeniile retail, FMCG, bancar, auto, telecom.

De ce este nevoie de un asemenea eveniment?

O zic cei de la Mobifest:

10 milioane de romani pe Internet. 8 milioane de romani pe Facebook. 12,8 milioane de romani folosesc Intermetul mobil. In toata revolutia digitala si social media de la noi, avem clar un castigator: mediul mobil.
Subestimat si foarte putin folosit, marketingul in mediul mobil ofera beneficii clare brandurilor care vor sa atinga atat mase mari de consumatori, cat si grupuri mici de client.
Personal si foarte direct, mesajul mobil are un impact mare atunci cand este bine facut. Mai mult, cu noile tehnologii, interactiunea cu consumatorii e mai mare ca oricand.

Ideea este să se ofere soluții concrete de creștere a vânzărilor și idei noi de la specialiști străini și practicieni locali cu experiență:

Participantii vor afla in cadrul Mobifest cum pot crea continut mobil eficient, element esential in crearea si gestionarea unei campanii, care sunt instrumentele mobile ce pot contribui la succesul unei campanii, care sunt cele mai bune formate de mobile advertising si cele mai bune practici de mobile marketing, dar si care sunt cele mai utilizate tehnici pentru a creste vanzarile prin intermediul platformelor mobile.

Mobifest 2015 va prezenta în premieră studiul “Mobile Romania 2015”, realizat de Unlock research special pentru oamenii de marketing, care va oferi date importante despre cum folosesc românii telefonul mobil, mijloacele de comunicare, rețelele sociale și instrumentele de plată specifice.

Speakeri:
– Maia Novolan, Managing Director, Syscom Digital;
– Bogdan Apostol, General Manager, Voxline;
– Andrei Vig, Co-Founder, TinTag;
– Rob Khazzam, International Launcher, Uber;
– Radu Acsinia, Social Media Specialist, Samsung.

Evenimentul este organizat de Evensys impreuna cu Telekom, Unicredit-Tiriac Bank, Vodafone, Syscom Digital si Voxline.

Pentru mai multe detalii verifică site-ul Mobifest.

Bonus:
#1. Pune mâna pe E-bookul gratuit despre tendintțele în mediul mobil dând clic aici.

#2. Ofertă pentru cititorii blogului: 5 bilete cu discount 33% (fata de oferta oficiala) pentru Mobifest 2015 (13 mai). Inscrierile se fac pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul
servit), mentionand codul “manuelchetaMbf15“.

Un răspuns la “UPDATE: ebook și ofertă! Conferință, training și Mobile Awards la Mobifest 2015, pe 13 mai, la București”

Mobifest 2015: 5 bilete la reducere 33% și un ebook gratuit | Manuel Chetaspune:

[…] cum am scris și aici, Mobifest 2015 va avea loc la Corwne Hotel Plaza din București, în data de 13 mai 2015, și am […]