Categorii
Arhiva General

Pro TV, zău că nu știați nimic despre criminalul care se dădea victimă prin studiourile tale?

Simona a scris despre criminalul Andrei Grigoriu, care a ținut o fată în timp ce amicul lui îi tăia gâtul tocmai la parterul blocului în care ea stătea. A primit 16 ani de închisoare si mai avea două luni de stat când s-a prezentat la Românii au talent spunând că a fost martor la crimă, ascunzând faptul că a fost complice.

După ce a izbucnit scandalul Pro Tv l-a scos din emisiune nu înainte de a se văita că el i-a manipulat într-un mod josnic:

Regretam faptul ca emisiunea noastra a fost folosita in mod abuziv de concurent in acest context.

Mai tare enervează reacția Pro TV după izbucnirea scandalului: au acoperit tot felul de urme cu video-uri apărute pe net în care criminalul mințea că a fost martor.

Cireașa de pe tort a fost faptul că Mihaela Rădulescu, nevastă de oameni celebri, s-a ridicat și l-a iertat pentru relele făcute, de parcă ea avea vreun drept să facă lucrul acesta.

Nu contează că am un criminal ordinar în față, îl iert. Mi-a plăcut cum a desenat și cum a mințit în studio. Nice one, Răduleasco.

Poate că reacția nu era așa de virulentă dacă omul nu mințea acolo și dacă arăta urme reale de remușcare. Atât timp cât el a făcut 16 ani de zile de închisoare pentru crimă și el la ieșire minte, se pare că nu este dormic să își ceară scuze pentru fapta sa. Asemenea oameni nu pot fi recuperați cu nici un fel de închisoare.

Care este baiul, ai zice, dacă omul pictează bine? Baiul este în primul rând în nerecunoașterea faptei și în al doilea rând în mediatizarea lui ca mare artist. Ce se face mama fetei ucise când îi vede fața criminalului de fiecare dată cănd deschide TV-ul? Pe ea a întrebat-o cineva dacă el are voie să fie iertat de Răduleasca ori să participe la evenimente care să îl proslăvească?

Nu neagă nimeni faptul că ar fi un pictor bun, dar ce se cere este ca el să plece departe de societate pentru că nu a arătat că îi pare rău și că vrea să repare, în vreun fel, răul făcut.

Apare întrebarea: ești de acord să fie oferiți lauri unui om care este excepțional ca artist sau om de știință, dar este o mizerie ca ființă umană? Nu, nu sunt de acord. Oricât de bun ar fi omul, dacă îi lipsește calitatea de „OM”, atunci nu are voie să se bucure de talentul lui.

Am avut un colaborator care este foarte bun pe domeniul lui, dar modul zeflemist, execrabil, în care se comporta cu toată lumea m-a obligat să îl exclud din cercul de oameni cu care lucrez.

Nu, faptul că tu ești un bun artist nu îți dă dreptul să fii pus pe un piedestal dacă tu ești o ființă infectă.