Categorii
Arhiva General

O imbecilă, care se crede învățătoare, umilește copiii la școală


Dragoș Pătraru, de la Starea Nației, își spune păsul destul de direct legat comportamentul mizerabil al învățătoarei Monica Chiorean, de la Liceul de Muzică ”Sigismund Toduță” din Cluj.

Pe scurt, învățătoarea s-a simțit ofensată de faptul că un copil de 7 ani a scris rezultatul 03 în loc de 3 la diferența 17 – 14. Dat fiind că, se pare, avea probleme acasă, ea s-a decis să se răzbune pe copil numidu-l prost, sau cu „jumătate de creier”, apoi le-a cerut celorlalți copii din clasă să îl umilească.

Ovidiu povestește despre întâmplările din viața lui în care profesorii erau clasați în topuri după viteza și precizia de a te nimeri în cap cu creta. El a trecut peste, dar nu toți copiii sunt așa. Nu poți umili un copil la școală ca mai apoi să ai pretenția să învețe sau să rămână în școală.

Învățătoarea merită să fie suspendată sau chiar dată afară, cel puțin. Părinții ar putea face plângere la Poliție pentru rele tratamente acordate copilului, care poate fi afectat psihic pentru mult timp.

Ce a făcut imbecila de Monica Chiorean, de la Cluj, nu se numește școală, ci un comportament infect care trebuie sancționat cât mai repede. Știu cazuri de oameni care au fost afectați de modul mizerabil în care profesorii știau să facă munca respectivă.

Din fericire, eu nu am avut asemenea probleme cu nici unul dintre profesorii sau învătătorii ce i-am avut în Sfântu-Gheorghe, Covasna, de unde provin. Nu știu exact de ce erau cu toții drăguți, dar ar putea fi două cauze: fie ei știau ce înseamnă respectul față de ființa umană, fie faptul că mama mea mergea des la școală (ședințe/orice probleme îi semnalam).

Un lucru am fost învățat de mic: când ajung acasă trebuie să povestesc tot ce s-a întâmplat la școală. Așa știa mama când să intervină.

Acum, să vedem cum se desfășoară ființa asta infectă care, din păcate, este și învățatoare (via Știri de Cluj):

UPDATE: Află mai multe de la Ziar de Cluj.

4 răspunsuri la “O imbecilă, care se crede învățătoare, umilește copiii la școală”

Unii nu îşi valorifică ceea ce au decât după ce nu îl mai au.
În cazul de faţă vorbim despre locul de muncă.

Chiar sper sa fie trimisa acasa. Nu merita sa se ocupe de copiii oamenilor.

Da, dar trebuie sa pleci de acolo daca o iei la sanatoasa. Nu trebuie sa distrugi un copil pe viata.