Categorii
Arhiva Locuri pe net Online Tehnologie

Vodafone, certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie din România (P)

vodafone-logoGood news pentru cei care sunt pe Vodaone. Vodafone România a fost certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie mobilă, după măsurări efectuate în toate rețelele mobile din Romănia.

În comparație cu alte rețele din România, măsurătorile arată că rețeaua Vodafone România a obținut certificatul “Best in Test” atât pentru serviciile de date, cât și pentru cele de telefonie, în testul Mobile Benchmark Romania, desfășurat de auditorul independent P3 Communications (PDF).

Dacă urmărești rezultatele testului în PDF-ul de mai sus vezi că valorile sunt peste 95-97% pentru toate testele făcute. Competiția a avut mai putin. Așa cum era de așteptat și frumos, competiția nu este trecută pe nume în rezultatele testului.
Extra Data

Campania de testare a retelelor s-a desfășurat în 15 orașe mari din România: Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timișoara, precum si pe șoselele dintre aceste orașe.
harta
Metodologia testării, precum și traseele și zonele fixe au fost selectate independent, de catre P3 Communications, iar toți operatorii au fost notificați în același timp, în avans.

Aceasta este cea de-a cincea certificare furnizată companiei Vodafone Romania de către P3 communications, în urma măsurătorilor performanței rețelei. Noul certificat este disponibil la www.p3-group.com/VFRO_certificate.

certificare

“Strategia noastră este de a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de rețea din România și acest certificat furnizat de către un auditor independent ne confirmă eforturile continue și demonstrează avansul Vodafone la nivelul întregii piețe. Încă de la lansarea Supernet™ 4G, am observat că traficul de date crește constant, în timp ce expansiunea continuă a rețelei 4G a determinat o creștere substanțială atât a consumului de date 4G, cât și a numărului de utilizatori 4G”, a declarat Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone Romania.

În urma dezvoltărilor continue ale Supernet™ 4G și a extinderii rețelei 4G, utilizatorii Vodafone România se bucură acum de cea mai bună experiență de voce și date, în rețelele 2G, 3G și 4G.

––

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 54 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 443 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 11 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.