Categorii
Arhiva General

Noua Medicină Germană oferă Darwin Awards, adică te UCIDE

Darwin Awards se oferă atunci când faci ceva prostii, de obicei prostii care duc la moartea ta. Noua Medicină Germană este un mod de abordare al medicinei prin care se spune că vindecarea se face prin vorbe, că virusurile nu există, că sistemul imunitar nu există sau că vaccinurile sunt rele.

Numai când auzi partea cu „vaccinurile sunt rele” trebuie deja să îți dai seama că ceva nu este în regulă la mijloc.

Noua Medicină Germană este promovată ca o cale de a te vindeca de cancer. Nimic mai fals. Metoda aceasta te va curăța de tot. Îți va oferi un premiu DarWin Awards și te va trimite în iad.

Unul dintre personajele autohtone care mint în legătură cu medicina este tocmai un promotor al acestui presupus mecanism de vindecare. Este Crina Vereș, o doamnă care nu își face probleme că sfaturile ei ar putea ucide oameni.

Este drept că oamenii care au cancer caută și acceptă orice fel de „tratamente” și sunt dispuși să creadă orice, numai să nu moară. Problema este că tipurile de „tratamente” de genul Noua Medicină Germană, te vor priva de singura ta șansă de supraviețuire: medicina. Aia normală pentru care se fac studii multe și pentru care plătim lunar.

Pe scurt, Noua Medicină Germană ce zice? Iată ce aberații promovează:
– vindecarea de boli fizice se poate face prin gânduri pozitive
– bolile sunt generate de șocuri sau traume, nu de factori ca virusuri, bacterii, paraziți (legea 1 a Noii Medicine Germane a lui Ryke Geerd Hammer, medic internist, cel care a inventat aberațiile acestea prin anii 70)
– dacă șocul sau conflictul este rezolvat, atunci te vindeci (legea a doua)
– dacă ai o boală, precum cancer de stomac, atunci ea se vede în radiografiile făcute la creier și că tumorile pe creier nu există (legea a treia)
– patogenii sunt prietenii noștrii, adică bacteriile, virusurile sau paraziții nu ne provoacă boala, ci șocul de la punctul 1 (legea a patra)
– bolile sunt lecții pe care trebuie să le înveți, ceva specific pedepsei divine (a cincea lege lege dă vina pe om că s-a îmbolnăvit)
– interzicerea folosirii analgezicelor și a medicamentelor

Ține minte: cele de mai sus sunt aberații ale unui om bolnav mintal care a ucis deja oameni propunând tratamente aberante. Iată ce se întâmplă cu cei care îl cred.

Lucru de știu subliniat și de către cei de la Insula Îndoielii:

Hamer este un criminal condamnat la închisoare în multiple țări europene, cum sute de pacienți de-ai lui au murit și cum câțiva medici români încurajează oamenii să urmeze această terapie. Da, exact, medici!

Este criminală o asemenea tendință la noi. Eu aș vrea să văd ceva dosare penale pentru cei ce pun în pericol viața oamenilor.

Despre Ryke Geerd Hamer:

În 1997 a fost arestat în Koln și în 19 Septembrie 1997 a fost condamnat la 18 luni de închisoare. Cu această ocazie un psihiatru a concluzionat că Hamer suferă de ”personalitate psihopatică cu convingeri delirante”

În 2001 a fost condamnat la 3 ani de închisoare în Franța după ce a fost dat în judecată de părinții unui pacient ce a murit în grija lui Hamer. În 2004 a fost emis un mandat internațional de arestare pentru a putea fi arestat în Spania. A petrecut 3 ani în închisoare după care s-a întors în Spania.

În prezent există câteva dosare, unul pentru antisemitism și altul pentru sfătuirea unui pacient să nu facă chimioterapie.

Cine promovează această falsă medicină și merită aruncați la închisoare? Numele lor: Crina Vereș, Iustin Lois, Dr. Raluca Costache, cei de la evoluamimpreuna.ro.

Mai multe poți citi pe Insula Îndoielii.

3 răspunsuri la “Noua Medicină Germană oferă Darwin Awards, adică te UCIDE”

Mai era si madam stie tot (monica tatoiu)care se plimba pe la televiziuni si povestea cum a scapat de cancerul de san consumand miere.

Eu sunt mare consumator de miere de albine si alte produse apicole dar de aici si pana la vindecari „miraculoase” e o mare distanta.

PS – vezi ca ai un typo in titlu (Darwim)

Trebuie sa le dam peste nas, pentru ca pus in pericol viata oamenilor.