Categorii
Arhiva General

Cum este viața în Coreea de Nord? cc Victor Ponta


Dat fiind că prea-iubitul nostru fiu al națiunii, tovarășul Victor Ponta, ridică jegul la nivel de artă în stil PSD am considerat că este de cuviință să îi prezint filmul de mai sus. Rareori vezi așa prețuire de neam, așa iubire nemijlocită pentru liderul suprem al țării, pentru mesia poporului, precum vezi în Coreea de Nord.

Ia aminte, tovarăș Victor Ponta, că trebuie să faci totul ca la carte: oamenii să își declare iubirea la fiecare pas, să punem statui peste tot, să ne pui melodii patriotice la fiecare intrare de metrou, să faci legile după cum vrei și să ridici comunismul pe noi culmi de dezvoltare a civilizației.

În plus, tovarăș Victor Ponta, nu uita de trădătorii care nu te-au votat, printre care sunt și EU: ei trebuie dați afară din țară.

În altă ordine de idei, Titus Corlățean, Ministrul de Externe care a avut misiunea de a-și bate joc de diaspora, a demisionat, blocând astfel orice cale de a mări numărul de cabine de vot de dincolo. Dat fiind că a demisionat mai este prea puțin timp ca să mai poți mări numărul de cabine de vot din diaspora.

Well plaid, PSD. Diaspora iar nu va putea să își spună oful.

Un răspuns la “Cum este viața în Coreea de Nord? cc Victor Ponta”

Dacă nici DEX-ul nu te vrea, atunci avem o problemă | Manuel Chețaspune:

[…] îi dedicam un film despre Coreea de Nord ilustrului nostru Victor Ponta, dar azi a căzut bomba: echipa DEX a decis să iasă pe baricade […]