Categorii
Arhiva General

Fiasco din diaspora creat de Ponta. Diaspora a votat 75% cu Iohannis

După cum vezi în filmul de mai sus Ponta zice că a mers totul bine, „din fericire”, însă realitatea din diaspora a fost cu totul alta: secții de votare care au fost puse în locuri inaccesibile pentru români iar, în cele accesibile, numărul de ștampile și formulare au fost mult prea puține.

Diaspora a votat 75% Iohannis, 25% cu restul.

Cât despre voturile ce s-au dat la noi, o bună parte dintre cei ce l-au votat pe Ponta sunt dintre cei cu studii medii și cu salarii acceptabile. Te-ai întreba: de ce?

Poate că revoluția nu a ajuns prin Muntenia și Moldova, de l-au votat pe Ponta (via Dorin):

Nu, cei care au ajuns să voteze masiv PSD nu au o problemă mentală. Au o problemă de informare. Nu sunt nici niște sărăntoci sau niște proști, așa cum ne face Rogozanu să credem atunci când sugerează că îi urâm. Nu. Nu îi urâm, și nu sunt nici proști și nici săraci. În schimb, la ei, acolo unde e cel mai roșu, au stat sub ocupație PSD prea mult timp. Au crescut vreme de 25 de ani cu foștii tovarăși din partid. Pentru ei nu a venit încă revoluția.

Moise Guran o zice bine când zice:

Împărţirea voturilor între Ardeal şi Regat este rezultatul campaniei şovine pe care ambii candidaţi au făcut-o. Johannis a mizat pe faptul că e neamţ şi aproape că nici nu s-a mai obosit să ne vorbească, a rostogolit aceleaşi două-trei fraze lipsite de conţinut, Ponta a călcat acceleraţia mândriei de român. – See more at: http://www.biziday.ro/2014/11/04/o-campanie-perversa-distructiva-cu-doi-castigatori-si-20-de-milioane-de-derutati/#sthash.1TNoCYsA.dpuf

Ceva îmi zice că noi, ăștia de l-am susținut pe Iohannis pe net, am avut un efect pozitiv în a strânge voturi pentru el. Sper că va câștiga în turul II.

Iată un semn potrivit pentru perioada asta: nu Ponta.
nu-ponta-2014

Un răspuns la “Fiasco din diaspora creat de Ponta. Diaspora a votat 75% cu Iohannis”

Cum este viața în Coreea de Nord? cc Victor Ponta | Manuel Chețaspune:

[…] altă ordine de idei, Titus Corlățean, Ministrul de Externe care a avut misiunea de a-și bate joc de diaspora, a demisionat, blocând astfel orice cale de a mări numărul de cabine de vot de dincolo. Dat […]