Categorii
Arhiva General

Card=drac. Motivul pentru care fanaticii religioși nu acceptă adoptarea cardurilor de sănătate cu chip


Ziare ca Semnele Timpului și Libertatea promovează panica printre oamenii religioși, scoțând în evidență spiritul malefic al acelor carduri. Mai precis, ei sunt împotriva cardurilor pentru că termenul CARD scris invers este DRAC și pentru că cei cu carduri și-ar putea pierde sufletul sau ar putea fi executați.

Sunt de acord ca omul să creadă în ce vrea, dar când bate câmpii într-un mod atât de evident, probabil părerea lui ar trebui să conteze puțin spre deloc.

Cardul de sănătate, care are chip în el este rău, nu?, dar Adrian Avarvarei, cel ce a realizat filmul de mai sus, atrage atenția că Patriarhia Română acceptă plata cu cardul bancar pentru donațiile ce se trimit în contul construirii Catedralei Mântuirii Neamului.

Vorba aia, te faci frate cu dracul ca să treci podul.

În plus, se pare că Satana are ceva specific cu românii, de vreme ce doar în limba română inversul lui CARD este un cuvânt ce face trimitere la diavol. Românii ăștia năpăstuiți…

4 răspunsuri la “Card=drac. Motivul pentru care fanaticii religioși nu acceptă adoptarea cardurilor de sănătate cu chip”

Eu cred că or să le accepte într-un final, dar numai pe cele sfințite. Bineînțeles, contra unei sume modice la care nu vei primi chitanță.

Eu sunt primul la platit taxe ca sa intru in rai. Ieftin mai e raiul asta, dom’le. Si pot sa merg si cu cardul meu cu chip. 😀

Cum să îți aerisești lista de amici pe Facebook | Manuel Chetaspune:

[…] pe motiv că are o serie de minusuri. Desigur, minusul cel mai mare este faptul că termenul CARD este inversul cuvântului DRAC în limba română, dar ne încurcăm în […]

[…] Oh, the irony: citești horoscopul pe telefonul mobil sau plătești donația către Biserică folosind cardul. […]