Categorii
Arhiva Optimism

Imposibilități cu Cristian Gog: celebrul iluzionist vine la Brașov, pe 12 noiembrie 2014 [concurs]

cristian-gog-imposibilitati-brasov-2014-spectacol-iluzionism
Cristian Gog, iluzionistul ce a câștigat Românii au Talent în 2012 face un turenu prin România iar în data de 12 noiembrie 2014 va fi la Opera Brașov, de la orele 19:00. Se spune că Cristian Gog poate face Biserica Neagră să dispară, dar el este un om modest, nu se dă mare, așa că timp de două ore el va face în așa fel încât grijile tale vor dispărea. Fain om!

Spectacolul de iluzionism este numit Imposibilități pe drept cuvânt iar Cristian Gog va citi gândurile oamenilor, le va influența, dar va aplica și tehnica telepatiei și hipnozei. Bineințeles că vor mai fi și alte trucuri care te vor face să crezi în imposibil, dar trebuie să vii la spectacol pentru a le vedea.

Biletele costă 30 sau 40 de lei în funcție de locul în sală și 100 de lei biletele VIP (bilete VIP includ afişul cu autograf, o lingură marca Cristian Gog) și pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro sau offline de la Sala Operei.

Nu uita să citești alte detalii pe pagina evenimentului și să dai JOIN, dar să fii prezent și fizic la spectacol.

La fel, nu uita că spectacolul începe la ora 19:00, pe 12 noiembrie 2014.

CONCURS: Spune-mi, în comentarii, cu ce lucru ți-a rămas Cristian Gog în minte, despre ce a fost vorba și când a fost asta. Data până la care poți participa este 2 noiembrie 2014. Voi alege aleatoriu un câștigător dintre comentatori iar acela va primi un bilet dublu. Succes!

Eveniment susținut de PRIME Brasov. Eveniment produs de Guevara Events.cristian-gog-imposibilitati-brasov-2014-spectacol-iluzionism-magie

3 răspunsuri la “Imposibilități cu Cristian Gog: celebrul iluzionist vine la Brașov, pe 12 noiembrie 2014 [concurs]”

Eu l-am vazut pe Cristian Gog in anul 2012 prima oara la emisiunea Romanii au Talent,unde a concurat cu un spectacol de iluzinism cu care a si castigat.De si este un modest se zice ca are putea sa faca sa dispara Biserica Neagra !

Felicitari. Cum nu s-au ingramadit altii, te declar pe tine castigatoare. 😀

Io sper să nu se țină de prostii! Să rămână Biserica Neagră la locul ei. 😀