Categorii
Arhiva Blogging

SuperBlog 2014 a început

superblog-2014-obisnuit-euSuperBlog 2014 a început în forță și anul acesta sunt iar partener media. În 2010 am avut mult de furcă, dar am câștigat premiul I, un voucher de cumpărături de $2500. Nu e rău, nu? Am avut de scris câteva zeci de articole pe subiecte date și unele dintre ele nici nu se potriveau cu tema blogului. Am avut nevoie de multă inspirație ca să îmbin temele respective cu stilul blogului.

Pentru fiecare articol a trebuit să muncesc ore bune să văd ce vrea sponsorul de la mine, despre ce firmă este vorba, cum se poate trata subiectul, cum pot integra articolul scris de mine cu subiectul lor și cu obiectul de activitate al sponsorilor.

Fiind unul care a fost în toate părțile baricadei ca blogger participant, ca partener media, ca sponsor și juriu sau ca membru în comisia specială am văzut dificultățile fiecăruia. Dacă tu, ca blogger, zici că îți este greu să scrii acele zeci de articole pe teme fixe, date de sponsori, atunci află că nici sponsorii nu au o viață mai simplă.

Atunci când participă peste 150 de bloggeri la proba ta și trebuie să citești totul și să stabilești o notă cât mai fair pentru fiecare, lucru aproape imposibil de făcut pentru că vei nemulțumi mulți oameni, îți dai seama că ambele baricade au mult de tras.

SuperBlog 2014 este numai bun pentru bloggerii începători, care vor să guste din rigorile unor articole scrise frumos și din bucuria victoriei atunci când scrii un text bun. SuperBlog 2014 te va învăța cum este să stai între bloggeri și ce trebuie să faci ca să fii în prima linie: perseverență, constanță, informare pe măsură, talent, curaj.

Îi felicit pe cei de la SwissPlan.biz pentru concursul ce îl fac de ani buni de zile și le doresc tututoror participanților succes!