Categorii
Arhiva Blogging Online

4 iulie 2014: La mulți ani bloggerului Manuel Cheța!

Pe 4 iulie, acum 4 ani, scriam primul articol. Așa a început aventura mea online, cu nici o așteptare, dar mult entuziasm și am ajuns, la patru ani distanță, să am mai multe așteptări și mai mult entuziasm.

Te-ai fi așteptat ca în patru ani să dai de fundul găleții, dar nu este așa.

Sunt pasionat de știință și tehnologie, de cunoaștere în general, de istorie (mersi Eftimie ), de civilizație și de (geo)politică (mersi Dorin și Radu), de blogging (mersi Vali), de acțiuni civice (mersi zânei mele), de coding (mersi Emilian) și sunt motivat de oamenii din jurul meu, oameni care își urmează visul și creează proiecte frumoase pe care le țin în picioare cu multă bucurie (Cristi Mosora, Razvan Sbîrn, Robert Lazăr, Camelia Sima și mulți alții).

Ca să fiu scurt, mulțumesc celor din Social Media Brașov că sunt gata sa îți dea o mână de ajutor de fiecare dată când te doare ceva.

Blogging is good! See ya in 10 years!

8 răspunsuri la “4 iulie 2014: La mulți ani bloggerului Manuel Cheța!”

la mulţi ani, manu!
când am auzit întâia oară de tine, te priveam de jos, de la nivelul meu de blogger mic,puţin uimită că ştii atât de multe. credeam că ai mai multă vechime decât mine atunci (eu am făcut 4 ani în aprilie).
când ne-am cunoscut prima oară, am avut ocazia şi bucuria de a găsi- în sfârşit- social media braşoveană. şi privindu-l pe dorin, am înţeles că mai am încă multe de învăţat.
să ne vedem peste 10 ani, cu multe proiecte împlinite.
la mulţi ani!
….şi mulţam fain!

Avem multe de invatat impreuna si chiar sunt curios sa vad cum o fi peste 10 ani 😀

mi-ai amintit de ceva cu covorul rosu.. multumesc… multumesc… acolo toata lumea multumeste la toata lumea. la multi ani si… noi sa fim sanatosi! berea, cand ne vedem. ce-ai zice de 15-20 luna asta?

Ajungi cumva in Bv? Ma anuti din timp si ne vedem 😀

La mulți ani!
Când muncești nici nu-ți dai seama cum trece timpul. 😀

Zau ca nu iti dai seama si inca ceva: e vorba de ani care zboara, nu luni sau zile 😛

Mersi fain. Sa fie tot mai mult ani 😀