Categorii
Arhiva Blogging

Recapitulare social media: esti lame dacă îți dai singur Like la status

Cum este să îți dai Like singur la statusul pus pe Facebook? Este ca în filmul de mai sus: o actiune care spune multe despre tine, dar nimic de bine. Când îți dai singur like la status înseamnă fie că ești groaznic de singur, caz în care, dacă nici măcar pe Facebook nu găsești oameni cu care să vorbești, atunci este vremea să te duci într-un sat de munte, că oricum ești degeaba, fie că ești groaznic de idiot.

Like-ul dat de tine ție este văzut de toți. Știm toti că te iubești mult pe tine însuți, dar nu avem nevoie de dovezi publice pentru asta. Dacă îți dai singur like la status, cine știe ce faci când ești singur. Să dea Doamne-Doamne să nu fii foarte flexibil!

Hai să mergem și la lucruri mai serioase. Ce dimensiuni trebuie să aibe logo-urile și bannerele folosite pe rețelele de social media? Elena ne ajută cu detalii actualizate despre dimensiunile imaginilor în social media. Infograficul de mai jos este făcut de Insight 180:
social-media-dimensions

Și acum hai să ne șocăm cu BuzzFeed cu niște statistici legate de social media. BuzzFeed sunt mereu șocați pe cum este Realitatea.net la noi. Așa cum bănuiai, Google+ a rămas undeva în fundul istoriei social media:

Și, ca să fim corecți, îl invităm și pe Maddox să ne explice cum vine treaba cu social media. Cât despre Buzzfeed, un site ce are șoc la fiecare cinci minute, aflăm, tot de la Maddox, cum stă treaba: