Categorii
Arhiva Online

Reeija îți aduce Parisul și poveștile copilăriei aproape

Mulți știu deja de Reeija, magazinul online de genți din piele la care sunt asociat și de care mă ocup de ceva vreme. Cum suntem în avânt să aducem genți de damă diferite, noi, dar toate din piele, am reușit să încropim și ceva parteneriate frumoase de-a lungul timpului.

Tocmai de aceea putem prezenta acum o categorie nouă de genți pentru fete. Acum poveștile și viața colorată sunt și pe gențile micuțelor familiei. Să nu crezi că micuțele nu știu ce vor în materie de modă. Mici și pretențioase. 😀

Micuțele se pot bucura că au aproape buburuza preferată, ori că Hello Kitty le face cu ochiul mereu și că poveștile vor fi cu ele zi de zi. De ce să nu se bucure că au și Parisul cu ele?

Clic pe imaginea de mai jos să vezi minunățiile:
reeija-genti-piele-dama-fete

Ca să vezi poveste, am primit comandă inclusiv din Spania, de unde mai multe doamne au cerut neapărat câteva genți de fete pe lângă câteva office. Pentru ocazii speciale trimitem și dincolo, FYI.

Vezi și tu ce avem în colecția nouă și dă-mi de știre ce ai vrea să vezi în magazinul nostru online, la Reeija, ori vino pe Facebook și dă-ne un like.