Categorii
Arhiva Blogging

Spring Superblog 2014 la final. Reeija mulțumește tuturor participanților

spring-superblog-2014Spring Superblog 2014, mini-Superblogul de primăvară ce a avut prima ediție în 2013, a ajuns la finalul ediției 2. Mai bine de 100 de bloggeri s-au bătut între ei, și-au mâncat puținele ore libere și au scris pentru cele 16 probe deloc ușoare.

Reeija, magazinul online de genți de damă la care sunt asociat, a participat ca sponsor iar eu am fost juriu la proba 10. Nu a fost deloc ușor și pentru mine să jurizez 72 de articole.

Legat de concursul SuperBlog țin să precizez că este un început perfect pentru bloggerii care tocmai aruncă un ochi în blogosferă. La SuperBlog 2010 am învățat ce înseamnă să te ții tare și să lucrezi zilnic pentru a ajunge la un țel anume. Superblog nu este deloc ușor și mulți oameni rămân dezamăgiți după concurs.

Faptul că tu ai o idee bună despre ceea ce scrii nu garantează faptul că vei primi note mari. Trebuie să te pliezi pe cerințe, să înțelegi sponsorul pentru care scrii, să dezlegi juriul și să vezi la ce se așteaptă. Nici un sponsor nu îți va zice direct ce așteaptă, ci doar va pregăti terenul pe care tu, ca blogger, poți începe să lucrezi.

Mulți bloggeri au tot cerut să li se zică în față ce vrea să vadă sponsorul, dar trebuie să se înțeleagă că, dacă sponsorul face astfel, va primi, în schimb, articole care vor fi identice. Nu vei avea cum să alegi cei care au o idee despre ce scriu și cei care sunt total pe lângă.

Superblog nu este numai despre scris, ci și despre cum poți afla ceea ce se caută, cum poți să te pliezi pe cerințe și cum poți să atingi coarda sensibilă. A atinge coarda sensibilă nu înseamnă deloc a lăuda sponsorul, ci a fi obiectiv și chiar a fi critic cu sponsorul într-un mod pozitiv. Iar dacă nu îți convine nota primită, trebuie să vezi mai atent ce și cum ai scris diferit. Nu ajută să te iei de guler cu sponsorul.

Superblog te învață mult și despre blogosferă în general, despre modul în care se formează echipe și cum se dezvoltă ele în timp. Este o experiență din care bloggerii, organizatorii și sponsorii învață multe lucruri.

Acum toți participanții sunt invitați la Gala Superblog, loc de unde voi lipsi, din păcate. Avem destule de lucrat la Reeija, mai ales că pregătim și o categorie de genți pentru fetițe. Multe lucruri de făcut, prea puțin timp.

Așadar, Reeija mulțumește organizatorilor Superblog și bloggerilor pentru toată energia și nervii puși la bătaie. Clic pe imaginea de mai jos să vezi ce făinuțe sunt gențile nou aduse și cumpără una pentru fetița dragă din viața ta:
reeija-genti-fete-posetute-piele-naturala

5 răspunsuri la “Spring Superblog 2014 la final. Reeija mulțumește tuturor participanților”

Ba, SuperBlog multumeste Reeija.ro si juriului Manuel Cheta pentru rabdare, pentru implicare si pentru ca este alaturi de aceasta competitie inca din 2010.

In ceea ce priveste managementul asteptarilor, cu siguranta toti avem de invatat dintr-un proiect precum SuperBlog. Dar acesta este si scopul competitiei, de altfel: sa ducem blogosfera mai departe, sa ne pliem unii dupa cerintele celorlalti, sa perseveram, sa ne perfectionam continuu. Daca s-a putut pana acum, noi zicem ca se poate si de acum incolo 🙂

Eu zic ca v-ati descurcat bine si am vazut cat de multa munca s-a depus. Sper ca si cei care participa des invata sa fie super competitivi si in afara concursului 😀