Categorii
Arhiva Online

Trei site-uri pe care să le vizitezi ACUM: romanianStartups.com, harta numelor românești și motherfucker

Ok, partea cu motherfucker este trasă de păr, dar nu puteam să nu fac asta mai ales că site-ul Become a Programmer, motherfucker îmi place la nebunie: ai toate resursele posibile de programare acolo și nu numai. De exemplu, motherfucker are și un link către Security engineering, o carte gratuită despre securitatea digitală. No, ce mai zici?

Țin neapărat să menționez aici RomanianStartUps.com, un site ce listează destul de multe start-up-uri românești și antreprenori de pe la noi. Rolul site-ului este să facă numele românilor cunoscut în America, mai ales că puțini de acolo știu exact ce se întâmplă aici. Felicitări!

Sunt listate 180 de start-up-uri, 5 incubatoare/acceleratoare, 34 de evenimente și 367 de fondatori. Nu chiar puțini, nu?

Harta numelor românești m-a făcut să aflu că numele meu are origini de moț, de apusean. Nu mă imaginam să am neam de oameni de munte, dar nu știi niciodată. De prin ce parte provine numele tău? Vezi ce iese când cauți Popescu 😀

Un răspuns la “Trei site-uri pe care să le vizitezi ACUM: romanianStartups.com, harta numelor românești și motherfucker”

Sunt de parere ca treaba trebuie facut inteligent, nu cu sufletul in ideea ca e ceva umanitar…
Motiv pentru care eu as incerca sa cer ajutorul specilistilor seo daca as in pielea autorului…