Categorii
Arhiva Online Optimism

Azi: concert caritabil la Reduta, Brașov, pentru susținerea persoanelor cu dizabilități

Marius, blogger și cântăreț, susține azi un concert cartabil la Reduta, Brașov, concert prin care el ajută persoanele cu dizabilități. Concertul începe la ora 17:00 și mă enervează că nu pot ajunge, dar poate tu vei lua parte la concert.

Concertul are loc prin prisma lansării albumului de muzică folk HOINAR prin Piața Matache a lai Marius și este susținut de Fundația Rafael, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta și Penitenciarul Codlea. Este un spectacol caritabil realizat în beneficiul persoanelor cu dizabilități.

Alături de Marius, în spectacol vor „hoinări” persoane cu dizabilități asistate de Fundația Rafael și deținuți de la Penitenciarul Codlea, care vor juca piesa de teatru „Din viață…”.

La event vei putea cumpăra mărţişoare, lumânări, picturi, bijuterii şi felicitări realizate de persoanele cu dizabilităţi şi de deţinuţi, la cele două standuri care vor fi amenajate. Intrarea este liberă, dar vei putea oferi o sumă modică ce va utilizată în asistarea persoanelor cu dizabilităţi.

Printre cei care se ocupă de promovarea acestui event se numără Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, TVS, ForeverFolk, Transilvania Expres, NewsBV, Romanticu.org, Codlea.Info.

Mai jos ai un sample al muzicii cântate de Marius:

Have fun la concert!

concert-caritabil-brasov-reduta-marius-matache