Categorii
Arhiva Online Optimism

Hello Internet: sacrificiile făcute de CGP Grey pentru a ajunge vedetă pe YouTube

CGP Grey are un canal the YouTube foarte celebru de unde afli informații total diferite de cele știute în mod normal despre om și despre societatea în care trăim. Afli că UE, ca entitate policită/geografică este groaznic de complicată, despre ciudățenia Vaticanului sau că te costă mai mult să faci monezi decât monezile în sine. Brady Haran, cel cu care face podcastul de mai sus, are proiectele și canalele de Youtube Numberphile, Computerphile, Periodic Table of Videos și Sixty Symbols. E mult pentru cei doi.

Cei doi au ajuns să lucreze la podcastul Hello Internet, unde discută despre internet și viața lor. În episodul de mai sus CGP Grey recunoaște că, pentru a ajunge un succes pe YouTube, a trebuit să renunțe la jobul de zi cu și și a trebuit să împartă 80% din timp pentru noua sa muncă și doar 20% pentru familie, restul planurilor, sport, prieteni, ieșiri, fiind practic la 0%. A ajuns celebru și un exemplu pentru toți în mai puțin de 2 ani de muncă.

Concluzia: nu poți face performanță fiind împărțit într-un milion de locuri și fără să faci ceva sacrificii. În plus, nu poți face performanță dacă nu ai susținere.

4 răspunsuri la “Hello Internet: sacrificiile făcute de CGP Grey pentru a ajunge vedetă pe YouTube”

Totusi, CUM ARATA? Mereu m-am intrebat asta. N-am dat de nici o poza cu el pe net. L-am vazut putin intr-un clip la un meeting, defapt, i-am vazut parul. Pare ca cheleste.

[…] când dai link către cineva, asta nu e încălcare a drepturilor de autor. Tot pe atunci aflam că CGP Grey a depus mari eforturi să devină vedetă YouTube. Revenind la online, atrăgeam atenția că SEO grey hat este noul SEO […]