Categorii
Arhiva Blogging

PR Beta, de la eveniment la agenție

prbeta-agencyPRbeta, eveniment de comunicare oganizat de Nebuloasa și Cristina Puțan, a devenit PRbeta Agency, agenție timișoreană de Relații Publice, formată din Nebuloasa, Cristina Puțan și Alexandra Palconi.

Nu trebuie să fie de mirare că sunt numai trei fete în echipă, ele sunt cunoscute pentru munca lor iar relațile pe care le au în lungul și în latul României sunt un atu mare pentru fiecare companie ce apelează la ele.

Câte ceva despre PR Beta, chiar de la sursă:


Povestea PRbeta a început în luna mai 2011, odată cu prima ediție a Conferinței Regionale de Comunicare, desfășurată la Timișoara. O echipă mică de profesioniști cu experiență în marketing și PR formau atunci nucleul PRbeta, în jurul căruia s-au dezvoltat PRbeta Talks, Workshop-urile PRbeta și Timișoara Brands Tour. Evenimentele PRbeta s-au bucurat de implicarea companiilor în buna desfășurare a activităților, acestea reunindu-se acum sub umbrela PRbeta Agency, care oferă servicii complete de relații publice și comunicare. Cu peste 20 de branduri în portofoliu, PRbeta Agency este o agenție de referință pe plan local și național.

Agenția este condusă de Oltea Zambori și Cristina Putan, Managing Partners, și se bucură de sprijinul investitorului Ștefan Szakal, fondatorul X3, [e-spres-oh] și Ctrl-D, în calitate de Business Advisor. Din echipă face parte și Alexandra Palconi, Project Manager al PRbeta Agency.

Pe Nebuloasa am cunoscut-o la Schimb de bloggeri și este o femeie hotărâtă, care știe ce înseamnă munca, dar și cum să îți petreci timpul liber din plin, așa că dacă nimerești pe mâinile ei, om ieși.

Succes PRBeta!
Afis Lansare PRbeta Agency